6 FRIGIDERE IEFTINE | PREȚURI ȘI GHID DE CUMPĂRARE

Tehnologia folosită la refrigerare s-a îmbunătățit mult în ultimii ani, dezvoltând eficiența răcirii și reducând totodată costul componentelor. Dacă v-ați fi cumpărat un frigider ieftin acum 10 ani cel mai probabil nu ar fi fost unul calitativ, iar piesele acestuia s-ar fi stricat, cel mai probabil, la scurt timp după ce ieșea din garanție.

Însă odată cu dezvoltarea tehnologiei și ieftinirea pieselor din care este compus, putem găsi mult mai ușor un frigider ieftin care să fie durabil, bun și să vină și cu un design atrăgător. Mai jos vom discuta despre câteva astfel de frigidere care să se încadreze în bugetul oricui și care să reprezinte un spațiu sigur de depozitare pentru alimentele dumneavoastră. Drept urmare, haideți să vedem care sunt cele mai ieftine frigidere.

  Nume Specificații Preț
Combina frigorifica Arctic AK54305M30W -dimensiune 181x54cm
-volum frigider 204l
-volum congelator 87l
-termostat ajustabil
-uși reversibile
-consum energetic scăzut
Verifică prețul
Frigider Whirlpool W55TM 4110 W 1 -dimensiune 144x54cm
-volum frigider 171l
-volum congelator 42l
-termostat reglabil
-uși reversibile
-iluminare led
Verifică prețul
Frigider Arctic AK54305M30MT -dimensiune 181x54cm
-volum frigider 204l
-volum congelator 87l
-termostat reglabil
-rafturi Safety Glass
-compartimente spațioase
-silențios
Verifică prețul
Frigider Beko RCSA366K40WN -clasa A++
dimensiune 185x59cm
-volum frigider 223l
-volum congelator 120l
-termostat reglabil
-rafturi puternice, din sticlă

Verifică prețul
Frigider Beko  RCSA406K40DWN -clasa A++
dimensiune 202x59cm
-volum frigider 266l
-volum congelator 120l
-dispenser pentru apă
-4 rafturi + compartiment pentru legume

Verifică prețul
Frigider Bosch KGV36VLEAS -clasa A++
dimensiune 186x60cm
-volum frigider 214l
-volum congelator 94l
-funcție pentru congelare rapidă
-Funcție Low Frost

Verifică prețul

Cum alegem un frigider ieftin și potrivit nevoilor noastre?

Sunt mai mulți factori care ar trebui luați în considerare în momentul în care doriți să vă achiziționați un frigider, cum ar fi capacitatea acestuia de depozitare, configurarea, culoarea și caracteristicile acestuia. În acest articol vom prezenta în detaliu mai multe frigidere împreună cu specificațiile și caracteristicile fiecăruia sperând ca la final să aveți o alegere în minte pe baza nevoilor dumneavoastră.

Câteva caracteristici după care să vă ghidați sunt

  • Înainte de a cumpăra un frigider nou, luați în considerare atât spațiul cât și aspectul bucătăriei dumneavoastră
  • Alegeți un frigider cu un spațiu de depozitare suficient de mare pentru nevoile dumneavoastră
  • Vedeți care sunt caracteristicile de care aveți nevoie de la un frigider

Dacă niciun frigider din lista de mai jos nu se pliază pe nevoile dumneavoastră, vă invităm să citiți acest review complet la frigiderul SAMSUNG BESPOKE

Combina frigorifica Arctic AK54305M30W

Dacă sunteți în căutarea unui frigider ieftin, bun, rezistent și care să-și facă treaba atunci acest Arctic AK54305M30W este modelul de care aveți nevoie.

Cu un volum total de 291l, acest frigider este numai bun pentru a depozita cumpărăturile unei familii de 3-5 persoane. Ce ne place foarte mult la el este că are un compartiment spațios pentru depozitarea legumelor și a fructelor, împiedicând astfel strivirea fructelor cauzată de un spațiu mic de depozitare.

Frigider cu doua uși Whirlpool W55TM4110W1

Alături de faptul că dispune de o ușă reversibilă care vă permite selectarea direcției în care doriți să se deschidă, acest frigider Whirpool beneficiază de rafturi de sticlă rezistente care sunt capabile să țină greutăți destul de mari.

Deși este un frigider ieftin și bun, are câteva minusuri precum mărimea acestuia de 144cm și un sistem de decongelare manual. Cu toate acestea, este un frigider destul de spațios, potrivit pentru utilizarea în comun a 2-3 persoane. Utilizatorii care au folosit acest frigider au fost mulțumiți de capacitatea de depozitare și de longevitatea acestuia.

Frigider Arctic AK54305M30MT

La fel ca toate frigiderele Arctic, și acesta este dotat cu un termostat reglabil simplu de folosit care vă va ajuta să setați temperatura exact la gradele pe care le doriți.

Caracteristicile de care dispune arată clar ca poți avea un frigider calitativ chiar și la un preț mai mic. Cu o capacitate netă de 291l, acest frigider ieftin este perfect pentru o familie numeroasă

Frigider Beko RCSA366K40WN

Indiferent dacă faceți multe cumpărături pentru că aveți o familie numeroasă sau pentru că doriți să faceți provizii pe perioade mai lungi de timp, acest frigider Beko este potrivit pentru dumneavoastră.

Cu o capacitate netă de 343l și un sistem de răcire static, în acest frigider ieftin puteți depozita în siguranță alimentele și băuturile dumneavoastră preferate.

Frigider Beko  RCSA406K40DWN

.Aici avem o altă combina frigorifică din gama Beko. Am ales să adăugăm mai multe frigidere de la acest brand deoarece este bine-cunoscut pentru sustenabilitatea și performanța produselor electrocasnice.

Cu un design simplu și totuși modern, acest frigider își va face loc cu ușurință în bucătăria dumneavoastră, iar volumul de depozitare (266l) împreună cu silențiozitatea scăzută a acestuia și dispenser-ul care vă permite să beți apă rece și proaspătă la discreție se va potrivi de minunte nevoilor dumneavoastră.

Frigider Bosch KGV36VLEAS

Alături de un design frumos și modern, acest frigider marca Bosch beneficiază de câteva funcții foarte inteligente care vă vor simplifica utilizarea semnificativ.

În primul rând, beneficiază de o funcție numită Super Freezing care, odata ce o activați, grăbește procesul de congelare al alimentelor situate în congelator, nesupunându-vă totodată la un consum energetic suplimentar. Mai mult decât atât, este singurul frigider din listă care beneficiază de un sistem de dezghețare automat.

Dimensiune

Marea majoritate a oamenilor tind să creadă ca o dimensiune redusă rezultă că avem de-a face cu un frigider ieftin dar nu este tot timpul așa. Dacă dispuneți de o gospodărie spațioasă este bine să optați pentru un frigider mai mare deoarece este mult mai rentabil, iar spațiul de depozitare este net mai mare. Mai mult decât atât, frigiderele mari vin, de cele mai multe ori cu congelator integrat.

Pentru a fi siguri că frigiderul se va potrivi în bucătăria dumneavoastră, asigurați-vă că verificați înainte dimensiunile frigiderului în descrierea produsului. De asemenea, ar fi indicat să folosiți o ruletă și să măsurați zona în care vreți să depozitați frigiderul. Astfel vă veți face o idee mai clară despre cum va arăta în bucătărie sau în orice alt loc unde intenționați să-l depozitați. Fiți siguri că adăugați la măsurătorile pe care le faci cam 3-4cm în plus la părțile laterale pentru a asigura o mai bună ventilație.

Rafturi, etajere și spații de depozitare

Un frigider care dispune cât mai multe rafturi și compartimente pentru depozitare este mult mai util în organizarea sistematică a cumpărăturilor. Rafturile poziționate în ușă sunt excepționale pentru a păstra băuturile reci și în poziție verticală, evitând astfel o eventuală neplăcere de scurgere a lichidelor.

Ar trebui să țintiți către un frigider ieftin care să beneficieze de sertare încăpătoare pentru a avea cât mai mult spațiu unde să vă așezați fructele și legumele.

Mai jos vom lăsa câteva întrebări puse frecvent în legătură cu bunăstarea frigiderelor

Cât consumă un frigider

De regulă, un frigider consumă în medie 300 kW pe an

Ce temperatura trebuie menținută în frigider?

Temperatura ideală a unui frigider este între 3°C și 5°C, iar temperatura congelatorului ar trebui să fie în jurul temperaturii de 15°C

Cum scapi de mirosurile neplăcute din frigider?

Uneori, curățarea cu produse sintetice nu este suficientă. Una dintre cele mai populare modalități de a curăța un frigider care miroase urât este să lăsați bicarbonat de sodiu în interiorul frigiderului timp de câteva zile. Acest ingredient acționează ca un odorizant natural, iar mirosul ar trebui să dispară în curând. Sau, puteți plasa câteva felii de lămâie proaspăt tăiate sau boabe de cafea proaspăt măcinate în interiorul frigiderului pentru a obține același efect.

Ce înseamnă frigider No Frost?

Tehnologia No Frost reprezintă o caracteristică specifică frigiderelor noi care împiedică acumularea gheții prin dezghețarea automată la un anumit interval de timp.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.