9 MĂSUȚE DE CAFEA DE LUX | PREȚ ȘI PĂRERI

Pentru marea majoritate, un living nu poate fi complet fără o măsuță elegantă de cafea. În zilele noastre, măsuțele de cafea sunt disponibile în toate formele, mărimile, stilurile și culorile la care v-ați putea gândi, astfel încât, indiferent de gusturile dvs. sau de mărimea de care aveți nevoie, sigur există o măsuță de cafea de lux care se va potrivi.

Pentru marea majoritate, un living nu poate fi complet fără o măsuță elegantă de cafea. În zilele noastre, măsuțele de cafea sunt disponibile în toate formele, mărimile, stilurile și culorile la care v-ați putea gândi, astfel încât, indiferent de gusturile dvs. sau de mărimea de care aveți nevoie, sigur există o măsuță de cafea de lux care se va potrivi.

Cele mai populare sunt măsuțele de cafea alb lucioase și cele negre simple deoarece reprezintă nuanțe neutre care pot complimenta perfect orice spațiu. Mai sunt populare și măsuțele de cafea cu aspect modern, care pot fi confecționate din lemn masiv sau sticlă, dar indiferent de material, aceste pot oferi o notă de rafinament încăperii dumneavoastră.

  Nume Speicifcații Preț
Masuta cafea FullBlack Sersimo -ifetină
-blat metalic, detașabil
-diametru 27cm
-stil scandinav
verifică prețul
Masuta de cafea vidaXL -2 niveluri
-dimensiuni 95x55x40
-design modern
-sticlă rezistentă
verifică prețul
Masuta de cafea Mazzoni -elegantă
-plăci laminate, mate
-dimensiuni 100x55cm
verifica prețul
Masuta cafea Kring Epsilon -dimensiuni 110x35x60
-culoare stejar anticrit
-dotată cu rafturi suplimentare de depozitare
-blaturi rezistente
verifica prețul
Masa de cafea Mazzoni CLIFF -dimensiuni 110×60 cm
-design modern
-blaturi laminate
-raft suplimentar pentru depozitare
-culori simple, elegante
verifica prețul
Masa de cafea Mazzoni FOLK -dimensiuni 100×60 cm
-greutate 17kg
-disponibilă în culori lucioase sau varianta mată
-material calitativ
-spațiu de depozitare
verifica prețul
Masuta de cafea DacEnergy -design modern, cu aspect marmorat
-diametru 75cm
-sticlă termorezistentă
-cadru metalic
-greutate 10kg
verifica prețul
Masuta de cafea Modern -blat din sticlă rezistentă
-design exclusivist
-dimensiuni 115x64cm
-sticla securizata + materiale plastice consolidate cu fibra de sticla
verifica prețul
Masa de cafea, Mazzoni, ORION -dimensiuni 120x70cm
-material PAL melaminat
-sistem glisant (masa poate fi extinsă)
-înălțime reglabilă (60-76cm)
lățime reglabilă (120-180cm)
verifica prețul

S-ar putea să vă intereseze și CEA MAI BUNĂ RÂȘNIȚĂ DE CAFEA (2022)

CUM ALEGEM UNA DINTRE CELE 9 MĂSUȚE DE CAFEA DE LUX?

Nimic nu este mai inconfortabil decât o măsuță de cafea prea înaltă sau prea joasă. Pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil în livingul dumneavoastră, optați pentru o măsuță de cafea care să fie la aceeași înălțime cu pernele situate pe canapea sau cu câțiva centimetri mai jos. Mai mult decât atât și riscați ca spațiul să arate inestetic și să se simtă incomod.

ATENȚIE LA DIMENSIUNI

Pe lângă înălțimea potrivită, ar trebui să căutați o măsuță de cafea de lux care să aibă lungimea potrivită în raport cu lățimea canapelei dumneavoastră. Mai exact, măsuța de cafea ar trebui să aibă aproximativ două treimi din lungimea canapelei dumneavoastră. Spre exemplu, pentru o canapea de 2 metri și jumătate, ar trebui să căutați o măsuță de cafea care are o lungime de 170 cm .

FORMA MĂSUȚEI DE CAFEA CONTEAZĂ

După ce v-ați dat seama de înălțimea și lungimea pe care le căutați, este timpul să alegeți forma ideală a măsuței de cafea de lux care să se încadreze bine în camera dumneavoastră și să vină ca o completare a celorlalte piese de mobilier. Adesea, alegerea între o masă de cafea pătrată, dreptunghiulară, rotundă sau ovală se reduce la lungimea și spațiul liber necesar din jurul acesteia

Masuta cafea de lux FullBlack Sersimo

aici avem o măsuță de cafea de lux din gama Sersimo. Una dintre puținele măsuțe de lux la un preț accesibil din această listă

Această măsuță este cea mai ieftină din lista noastră. Deși vine la un preț foarte accesibil, are un design interesant și atrăgător. Un astfel de mobilier va atrage cu siguranță complimente și întrebări de la prieteni și de la rude.

Măsuța este disponibilă în 3 dimensiuni

  • 29 cm
  • 38 cm
  • 50 cm

Deși este frumoasă, minusul ei este că nu dispune de prea mult spațiu. Nu vă așteptați să puteți așeza mai multe farfurii sau obiecte foarte voluminoase pe măsuță deoarece nu veți beneficia de spațiul necesar. Este perfectă pentru a așeza o carte și de a bea cafeaua pe ea, dar cam atât.

Masuta de cafea de lux vidaXL

măsuța de cafea de lux VidaXL este o măsuță simplistă dar totuși elegantă și spațioasă

Această piesă de mobilier vine cu o culoare simplă, elegantă, alături de 2 blaturi de sticlă securizată, deci nu va trebui să vă faceți prea multe griji în privința spargerii sticlei din neatenție.

Măsuța este simplistă, nu are nimic fancy, dar cu toate astea va arăta extrem de bine într-o sufragerie, iar deși prețul scăzut nu o fac să intre neapărat în categoria măsuțelor de cafea de lux, design-ul cu siguranță o face

Este o măsuță de cafea de lux în 2 niveluri, ceea ce o face perfectă pentru persoanele care au multe articole de depozitat.

Masuta de cafea de lux Mazzoni

Masuta de cafea de lux Mazzoni - perfectă pentru aranjat cărți

Una dintre cele mai interesante caracteristici la această măsuță de cafea sunt multiplele spații de depozitare. Pe lângă cele 2 niveluri, măsuța mai este dotată și cu un raft lateral perfect pentru depozitarea cărților sau a altor obiecte care ar încăpea în mod normal pe un raft, iar faptul că este situat acolo îl face să fie mult mai comod pentru dumneavoastră.

Având în vedere numeroasele stiluri de design din care puteți alege, înțelegem că poate fi copleșitor să știi încotro să te îndrepți, dar măsuța de cafea de lux Mazzoni este aici pentru a simplifica procesul fără complicații.

Masuta cafea de lux Kring Epsilon

Masuta cafea de lux Kring Epsilon - extrem de spațioasă și bine compartimentată

Cu o dimensiune destul de mare pentru o masă de cafea, aici avem o piesă de mobilier, marca Kring Epsilon care este dotată cu un blat + 2 compartimente pentru depozitare spațioase care vă vor fi foarte de folos dacă aveți multe obiecte prin cameră care nu-și găsesc locul.

Deși marea majoritate a măsuțelor de cafea sunt utilizate doar pentru acest aspect, această măsuță de cafea de lux poate fi folosită și ca spațiu pentru servit masa. Dimensiunile sale măricele permit utilizarea acestea de către mai multe persoane, concomitent.

Masa de cafea de lux Mazzoni CLIFF

Masa de cafea de lux Mazzoni CLIFF

Aici avem o altă măsuță de cafea din gama Mazzoni. Bine cunoscuți pentru piesele de mobilier calitative și elegante, această măsuță de cafea are un design mai aparte, care va atrage priviri cu siguranță.

Modelul este bine finisat și vine în 2 opțiuni de suprafețe (mată sau lucioasă) deci rămâne la latitudinea dumneavoastră ce tip alegeți.

Este inspirată de stilul scandinav și are o dimensiune de 110×60 cm, ceea ce o face suficient de spațioasă pentru a fi folosită de către mai multe persoane. Vine și cu un raft mai mic, în partea inferioară care poate fi folosit cu ușurință pentru depozitarea unui laptop sau a câtorva cărți ori obiecte nu foarte groase.

Masa de cafea de lux Mazzoni FOLK

Masa de cafea de lux Mazzoni FOLK

Iată! Încă o masă marca Mazzoni… Știm! Dar le-am ales special pentru că oferă o calitate net superioară față de celelalte măsuțe de cafea de lux din aceeași gamă de preț.

Aici avem o măsuță de cafea de lux spațioasă, în culori închise, dotată cu un spațiu de depozitare generos care reușește să unească cu eleganță utilul cu frumosul.

Designul modern o face ușor de integrat alături de orice piese de mobilier, chiar și dacă vine vorba de canapele mai deschise la culoare.

Masuta de cafea de lux DacEnergy

Masuta de cafea de lux DacEnergy

Măsuța de cafea DacEnergy oferă o suprafață rezistentă și elegantă pentru băuturile și gustările dumneavoastră.

Blatul din sticlă călită este rezistent la zgârieturi și la spargere, în timp ce construcția metalică asigură o durabilitate foarte mare .

Finisajul argintiu va completa cu siguranță orice decor, iar design-ul futurist va da un plus de originalitate încăperii. Cu un diametru de 75cm și o înălțime de 45cm, măsuța de cafea de lux DacEnergy este potrivită pentru utilizarea concomitentă de către mai multe persoane. Singurul minus al acestei măsuțe de cafea de lux este faptul că nu dispune de spațiu de depozitare.

Masuta de cafea de lux Bizzotto

aici avem o masuta de cafea de lux marca OEM

Această măsuță de cafea de lux este disponibilă în 2 nuanțe

-alb

-negru

Dacă vă folosiți canapeaua pentru a lucra, a vă relaxa și a mânca, aveți nevoie de ceva care să vă completeze spațiul și să vă ofere suportul de care aveți nevoie.

Ei bine, această măsuță de cafea de lux ar putea fi acel mobilier care va lipsește. Măsuța dispune de o suprafață de lucru suficient de mare pentru a vă oferi o zonă amplă pentru a lucra fără a compromite postura sau confortul dumneavoastră.

Construcția măsuței este solidă și foarte elegantă, iar sticla este securizată și are materiale plastice consolidate cu fibră de sticlă.

Masa de cafea de lux Mazzoni, ORION

măsuță de cafea de lux mazzoni ORION

În imaginea din partea stângă avem măsuța de cafea de lux gama Mazzoni (bineînțeles!), extinsă la maxim atât pe înălțime cât și pe lățime. Multifuncționalitatea acesteia o face perfectă dacă nu dispuneți de o masă suplimentară în living pentru a servi cina sau dacă pur si simplu doriți o măsuță elegantă de cafea care are și posibilitatea de extindere pentru o eventuală reuniune de familie numeroasă.

Măsuțele de cafea sunt atât de funcționale și oferă atât de multă eleganță unei sufragerii și totuși sunt atât de neglijate. Canapele primesc toată atenția sufrageriei și, desigur, ne asigură confortul, dar măsuța de cafea este calul de bătaie al sufrageriei. Pe ea ținem băuturile noastre, telecomenzile, dispozitive tehnologice, bibelourile prețioase cărțile și, la bine și la rău, cina luată la pachet la sfârșitul unei zile lungi. Ocazional, poate fi folosită și ca taburet (lucru pe care nu îl susținem, din motive evidente, dar nu negăm că l-am făcut și noi ocazional), ca birou sau ca masă de artizanat. Cu o funcționalitate atât de mare și diversă, ai presupune că ar fi una dintre primele piese de mobilier la care te-ai gândi atunci când te muți într-un loc nou și/sau redecorezi… doar că, de obicei, nu este așa.

Câte ore ne chinuim să alegem canapeaua perfectă, covorul perfect, scaunele perfecte pentru sufrageria noastră… doar pentru a arunca o măsuță de cafea urâtă și slab calitativă. Bine, nu toți avem acea gândire de „cui îi pasă de o măsuță de cafea”. O mulțime dintre voi au greșit cu siguranță alegerea unei măsuțe de cafea măcar odată, suntem siguri, dar indiferent de ce parte a acestor scenarii vă aflați, s-ar putea să aveți nevoie de îndrumare sau inspirație în ceea ce privește alegerea unei măsuțe de cafea de lux. Ce mărime și formă se potrivesc cu ce mărime și formă de canapea? S-ar putea să vă simțiți copleșiți când vedeți atât de multe alegeri pentru care puteți opta, dar sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți o piesă de mobilier bună.

Există măsuțe de cafea extensibile?

Bineînțeles! Marca Mazzoni are câteva modele de măsuțe de cafea extensibile foarte calitative din care puteți alege.

Cum curățăm măsuța de cafea?

Dacă nu aveți la îndemână substanțe chimice de curățare, este suficient să umpleți un bol cu apă călduță și să adăugați umpleți un bol cu apă caldă și puțin săpun, amestecați, umeziți o cârpă moale și ștergeți masa. Nu uitați de zonele dificile, cum ar fi marginile. Clătiți cârpa și ștergeți din nou masa cu apă proaspătă. În cazul în care măsuța de cafea are pete puternice, amestecați apă călduță cu puțin bicarbonat de sodiu și ștergeți ușor suprafața pătată.

Cât de înaltă ar trebui să fie o masuta de cafea?

Înălțimea unei măsuțe de cafea este destul de importantă. Aceasta ar trebui să fie la aceeași înălțime cu canapeaua sau cu câțiva centimetri mai joasă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.