Aspirator Dyson V15 | Pret, Pareri și Review Complet

Nu-i așa că v-ați săturat de cabluri încâlcite, pungi de colectare a mizeriei, o durată scurtă de viață a bateriei sau pur și simplu o performanță scăzută când vine vorba de absorbția mizeriei?

Dacă da, atunci ați ajuns la locul potrivit deoarece în acest articol vă vom prezenta noul aspirator fără fir dyson V15 Detect Absolute. Spre deosebire de modelele mai vechi, acesta are o putere de aspirare îmbunătățită, o durată de funcționare mai lungă și mai multe funcții inovatoare. Să continuăm deci cu prezentarea ceui mai nou aspirator dyson V15 detect absolute. Dacă totuși prețul vă dă la întors vedeți aici topul nostru cu cele mai bune aspiratoare unde găsiți și câteva cu prețuri mult mai accesibile.

aspirator dyson V15

Acest aspirator Dyson V15 Detect Absolute fără fir este unul dintre cele mai versatile aspiratoare verticale de pe piață. Acesta vă oferă o performanță de curățare excepțională atât pe parchet, cât și pe covoare cu pilozitate mare și face o treabă extraordinară în ceea ce privește curățarea resturilor de pe covoarele cu pilozitate mică.

De asemenea, este ușor, manevrabil și vine cu o selecție largă de instrumente și accesorii pentru a se potrivi diferitelor utilizări, inclusiv capul său de aspirare cu laser care iluminează particulele de pe podea. Designul său fără sac și filtrul HEPA lavabil și reutilizabil înseamnă că nu ar trebui să vă faceți griji nici cu privire la costurile recurente pentru schimbarea săculeților.

Cea mai inovativă funcție a acestui aspirator dyson V15 Detect Absolute și, de asemenea, lucrul care îl face să se diferențieze de multe aspiratoare de pe piață este laser-ul cu ajutorul căruia puteți vedea chiar și particulele microscopice de praf de pe podea. Astfel veți ști cu siguranță dacă podeaua este 100 % curată sau nu.

  • Este foarte ușor de manevrat și are o construcție ușoară
  • Autonomie de 60 minute+
  • Tehnologie laser care detectează murdăria
  • Dotat cu un sistem de filtrare
  • 2 capete de aspirare smart
  • 3 setări de putere
  • Putere 660W
  • Fără fir

Aspirator Dyson V15 detect absolute – aspirarea covoarelor

aspirator dyson v15

Când vine vorba de covoarele cu pilozitate înaltă, aspiratorul dyson V15 Detect Absolute este un adevărat campion al curățeniei. Slabe șanse să găsiți ceva mai performant în aceeași gamă de preț. De regulă, aspiratoarele fără fir eșuează când vine vorba de aspirarea covoarelor groase deoarece nu sunt suficient de puternice pentru a scoate murdăria fină de pe firele lungi de covor. Însă nu a fost cazul și pentru dyson V15 Detect. Acesta a făcut o curățare în profunzime a covorului cu peri înalți și nici măcar nu pot spune că l-am forțat.

Aspirarea podelelor netede

Rola moale și flexibilă funcționează excelent pe suprafețe dure și este, de asemenea, foarte blând cu podelele din lemn, nelăsând zgârieturi sau orice urmă care ar putea duce la deteriorarea parchetului. Vezi articolul nostru despre cele mai eficiente aspiratoare robot cu spălare.

Există două capete principale de curățare. Primul este capul de curățare Laser, cu o bară de perie moale, destinată să curețe podelele dure fără a le deteriora. Rețineți că acesta este singurul cu laser verde și cel pe care l-am folosit cel mai des la mine acasă, unde am un amestec de pardoseli din marmură și gresie. Laserul proiectează un fascicul verde în fața capului de curățare, expunând particulele microscopice de praf de pe podea.

Această funcție specială este un plus pentru cei obsedați de curățenie. Am făcut un test pentru a vedea cât de eficient este funcția de laser. Am dat cu mătura și mopul iar mai apoi, după ce s-a uscat podeaua am folosit aspiratorul cu funcția de laser și am descoperit extrem de multă mizerie și praf rămase în urmă, chiar dacă nu erau vizibile cu ochiul liber. Pe deasupra, puteți curăța podelele chiar și pe întuneric.

Celălalt cap de curățare este este mai zgomotos ce-i drept dar este și mai puternic, curățând în profunzime orice particule mai mari, păr și a suprafețe rigide. De asemenea, acesta are un strat de dinți din policarbonat care, de asemenea colectează praful.

Ușurința de schimbare a capetelor

aspirator vertical dyson V15

Ambele capete de curățare sunt mobile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ridicați și să schimbați calea de curățare. În schimb, îl puteți înclina în ambele părți pentru a roti capul în direcții diferite. În plus, vine cu încă patru atașamente care îi permit să ajungă în spații înguste, cum ar fi spațiile dintre canapele, spațiile înguste din baie, mașini, sub pat și altele

Vei recenzia noastră pentru Dyson V12

Durata de viață a bateriei și procesul de încărcare

Singurul dezavantaj la acest aspirator dyson V15 detect absolute este faptul că durează câteva ore bune pentru o încărcare completă iar durata de viață a bateriei este de o oră (ceea ce este suficient pentru a aspira chiar și o casă cu o suprafață generoasă). În schimb acest aspirator marca dyson beneficiază de o funcție ECO, care este cel mai eficient din punct de vedere energetic. Vă recomandăm totuși să-l folosiți doar pe gresie și parchet, iar la mochete sau saltele (pentru că da, acest aspirator este potrivit și pentru saltele) să folosiți funcția standard.

Aspirator Dyson V15 detect absolute – 3 moduri de curățare

functiile aspiratorlui dyson V15 absolute

Aspiratorul are 3 nivele de putere, și anume AUTO, ECO și BOOST, fiecare din ele fiind potrivit pentru diferite suprafețe.

Funcția ECO, cum am spus și mai devreme, este cea mai light și funcția care vă va garanta cea mai lungă durată de viață a bateriei. Vă recomandăm să folosiți această funcție pe parchet, gresie, marmură etc.

Funcția AUTO este, de regulă, cea mai utilizată funcție a aspiratorului și garantează o durată de viață medie a bateriei în timp ce își face treaba foarte bine. Poate fi folosit pe orice tip de suprafețe..

Funcția BOOST este cea mai puternică funcție dintre toate, dar, din păcate, aceasta consumă și cea mai multă baterie. Este perfectă pentru zonele greu de curățat și va asigura o curățare în cea mai mare profunzime.

durata de viata a aspiratorului dyson V15

Aspirator dyson V15 pret

Prețul ridicat al acestui aspirator face foarte mulți oameni să se îndoiască de meritele lui. Cu toate acestea, acest lucru nu înlătură performanța acestui aparat și îl transformă într-un aspirator superb pentru cei care sunt obsedați de curățenie și de ușurința cu care poate fi făcută și au nevoie de un singur aparat pentru majoritatea nevoilor de curățenie.

Puterea sa de aspirare puternică și capacitatea de a detecta și îndepărta praful microscopic sunt de neegalat. În plus, persoanele care dețin animale de companie îl vor găsi extrem de util pentru a le strânge părul de pe covoare, canapele și alte suprafețe. Toate aceste funcții îl fac veritabil pentru cel mai bun aspirator din gama dyson. Dacă totuși vi se pare un preț exagerat, vedeți acest articol cu TOP 11 aspiratoare de buget.

Păreri aspirator dyson

Dacă nu aveți încredere în părerea noastră, vom lăsa mai jos câteva păreri și recenzii ale cumpărătorilor care au fost mai mult decât mulțumiți de acest aspirator.

Exact ce trebuie

Singurul minus este ca nu l-am comandat mai repede.
A reusit sa scoata din covor tot parul de caine fara prea mult efort.
Pe scurt, e un aspirator usor de folosit in fiecare zi, de intretinere dar care face fata cu brio si in situatii unde e nevoie de putere mare de aspirare. Mai mult, capetele de aspirare care vin in pachet, fac o treaba foarte buna.
Sabin

Foarte bun

Un aspirator foarte bun. A aspirat destul de mult praf, după ce în prealabil am aspirat același porțiuni cu celălalt aspirator (Miele). Îi dă totuși soției ceva frică partea superioară din plastic a aspiratorului ca nu cumva să-l lovească din neatenție de cava dur sau să-l scape din mână! În rest numai de bine. Ne pare bine că l-am ales. Este cam scump totuși, dar merită pentru calitatea pe care o are. Recomandăm!
Ioana

Poate fi folosit aspiratorul dyson V15 pe covor?

Aspiratorul Dyson V15 Detect este unul dintre cele mai versatile aspiratoare verticale de pe piată. Oferă o performanță de curățare excepțională atât pe parchet sau gresie, cât și pe covoare cu pilozitate mare și face o treabă extraordinară în ceea ce privește curățarea resturilor de pe covoarele cu pilozitate mică.

Este indicat să încărcam aspiratorul dyson V15 după fiecare utilizare?

Este indicat să încărcați aspiratorul după fiecare utilizare deoarece ajută la îmbunătățirea algoritmului, iar bateria este proiectată pentru a fi lăsată la încărcat în permanență, asigurându-vă astfel că aveți o baterie încărcată complet pentru următoarea utilizare.

2 comentarii

  1. […] Dacă v-ați săturat de tot stresul și problemele legate de înlocuirea sacilor murdari ai aspiratorului dumneavoastră atunci nu duceți lipsă de opțiuni mult mai fiabile și mai eficiente de atât. În urma căutărilor și a experienței noastre cu aspiratoarele , ne-am decis la un brand destul de accesibil pentru toată lumea și am creat o listă compactă cu 6 aspiratoare Rowenta fara sac. Spre deosebire de modelele de aspiratoare cu sac, aceste aspiratoare au compartimente de plastic pentru murdărie și folosesc filtre pentru a preveni ca aerul prăfuit să se întoarcă înapoi în încăpere. Așadar, mai jos aveți topul nostru cu cele mai bune aspiratoare Rowenta fără sac disponibile pe piață. Dacă totuși vă doriți ceva extrem de performant, atunci vedeți review-ul nostru pentru acest aspirator Dyson V15 de ultimă generație. […]

  2. […] În momentul actual, Xiaomi este unul dintre liderii mondiali când vine vorba de aspiratoare performante. Le-am descoperit acum 2 ani, la recomandarea unei amice și am crezut că tocmai ce am dat de o mină de aur, nedescoperită de nimeni, dar aparent nu e chiar așa. Au sute de review-uri pozitive pe magazinele de retail și sunt foarte discutate în rândul forumurilor de electrocasnice. M-am decis deci să creez o listă compactă a aspiratoarelor mele preferate lăsând la latitudinea cititorilor mei să aleagă cel mai bun aspirator vertical Xiaomi. Înainte de a începe vă recomandăm să aruncați o privire asupra recenziei noastre pentru aspiratorul Dyson V15 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.