BORMAȘINĂ CU IMPACT – CE ALEGEM?

Găsirea celei mai bune bormașini cu impact care să se potrivească pentru bugetul oricui poate fi un lucru dificil, mai ales dacă n-ați mai avut până acum o astfel de bormașină. Specificațiile după care ar trebui să vă ghidați sunt RPM, durata bateriei, puterea bormașinii

Găsirea celei mai bune bormașini cu impact care să se potrivească pentru bugetul oricui poate fi un lucru dificil, mai ales dacă n-ați mai avut până acum o astfel de bormașină. Specificațiile după care ar trebui să vă ghidați sunt

  • Rotații pe minut (RPM) – Luați în considerare o bormașină care depășește 1200 RPM deoarece vă va ușura treaba foarte mult.
  • Durata bateriei
  • Greutatea bormașinii (o bormașină greoaie vă va incomoda în momentul în care trebuie să o folosiți pe perioade mai lungi de timp)
     
     
Poză Nume Specificații Preț
Bormașină  Dewalt DCF887N-XJ Capacitate acumulator 2.0 Ah
Cuplu maxim 205 Nm
Putere debitata 400 W
Turatie in gol 0-1000, 0-2800, 0-3250 rpm
Viteza maximă 3400 RPM
Adaptor 6.35mm (1/4″”)
Vibratie mana/ brat – impact 22 m/s
.

VEZI PREȚ
Bormașină  Heinner VMGA007 Capacitate acumulator 2000 mAh
Viteză maximă 1400 RPM
Alimentare – acumulator
Adaptor inclus
VEZI PREȚ
Bormașină  Makita DTW190Z Viteză maximă – 2300RPM
Cuplu maxim 190 NM
Greutate 1,4 kg
Putere – 54W
Alimentare – acumulator
Adaptor inclus
vEZI PREȚ
Bormașină  Teeno Baterie de litiu – 3.0 Ah
Încărcător rapid
Șase șuruburi cap
25 accesorii incluse
Viteza maximă 2400 RPM

vEZI PREȚ
Bormașină  Dewalt DCF887P2-QW Baterie 5,0 Ah
3 viteze
Iluminare cu LED-uri
RPM 3250 – 4400
Putere 180W
Greutate 1,1 KG
vEZI PREȚ
Bormașină  Bosch PSB 18 Li-2 Viteză maximă 1800 RPM
Acumulator LI-Ion
Capacitate acumulator 2,5Ah
Greutate 1.2Kg
20 de setări de cuplu
2 trepte de viteză
vEZI PREȚ

Bormașină  Dewalt DCF887N-XJ

Mașina de înșurubat cu impact pe acumulator Dewalt DCF887N-XJ are o putere de 400W și vine cu 3 setări de viteză. Design-ul și greutatea bormașinii o face foarte folositoare în spațiile înguste. De asemenea, este dotată cu iluminare cu 3 LED-uri de tip HALO care vă oferă extra vizibilitate în zona de lucru. RPM-ul acesteia de 3250 la pachet cu acumulatorul o face cea mai bună bormașină cu impact de buget și o găsiți aici. Bormașina vine la pachet cu o clemă de fixare pentru centură și un adaptor magnetic.

Bormașina Heinner VMGA007

Bormașina cu impact pe acumulator Heinner VMGA007 este dotată cu 19 trepte de torsiune și are o viteză maximă de 3400 RPM. Este o unealtă puternică, versatilă și poate fi încadrată ușor la categoria de unelte semiprofesionale.

Bormașina cu impact pe acumulator Makita DTW190Z

Mai sus avem una dintre cele mai bune bormașini de buget de pe piață. Cu o viteză maximă de 2300 RPM și o forță de 54W, această bormașină poate fi folosită de la mici lucrări prin gospodărie până la montat/demontat roți de mașină. Are o putere de 190nm, fapt care o face accesibilă oricui fără să fie nevoie să depuneți efort fizic.

Bormașină  Teeno

Mașina de înșurubat cu impact Teeno vine la pachet cu 25 de accesorii împreună cu o valiză pentru transport de culoare negru cu roșu. Încărcătorul de mare viteză face ca bormașina să fie încărcată complet în maxim 60 de minute. Are o greutate de 1,5 Kg și un cadru din aluminiu ușor, solid și rezistent. Bormașina are două viteze care pot fi setate la 0-2600 și 0-3500 RPM. Mânerul este potrivit, asigurând o prindere eficientă și comodă. De asemenea, este dotată și cu lumini de lucru LED ce vă permit să lucrați și în zone slab luminate.

Mașină de înșurubat cu impact Dewalt DCF887P2-QW

Această bormașină cu impact este dotată cu un cuplu maxim de 205Nm, iar motorul are o putere foarte mare, neavând perii colectoare și reușește să finalizeze rapid orice treabă dificilă. Este dotată cu 3 tipuri de lumini LED tip halo iar design-ul bormașinii o face foarte ușor de utilizat în locuri înguste.

Durata bateriei este foarte mare, având un sistem de acumulatori XR de 5,0Ah

Cât de greu este de folosit o bormașină cu impact?

Cel mai mare avantaj este că oricine poate folosi o astfel de bormașină. Design-ul specific împreună cu dimensiunea redusă și greutatea medie face ca orice om, bărbat sau femeie îl pot utiliza fără să depună prea mult efort. Atât persoanele fără experiență cât și cei ce se pricep nu vor avea probleme în a folosi o bormașina cu impact, indiferent că o folosiți la construirea unui raft de lucru, înșurubarea sau deșurubarea unei roți de mașină și așa mai departe.

Ce spun cumpărătorii?

Marea majoritate a cumpărătorilor care au folosit o bormașină cu impact le recomandă în special pentru construcția compactă, ușurința utilizării și portabilitatea. Avantajul unei bormașini cu acumulator este că vă puteți deplasa oriunde fără să fiți restrânși de un prelungitor. Greutatea le face cu atât mai accesibile pentru persoanele care nu au foarte multă îndemânare sau pregătire.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.