Cea mai buna drujba ruseasca | Pret, Pareri si Recomandari

Când vine vorba de tăierea manuală a lemnelor, drujbele reprezintă un instrument indispensabil în gospodărie, iar piața oferă o varietate de modele cu diverse prețuri, specificații și mărci (precum makita, stihl, yamamoto șamd), unele mai bune decât altele. Dacă nu tăiați bușteni și vă doriți o drujbă doar pentru toaletarea copacilor sau pentru lucrările de tâmplărie, vă putem recomanda mai degrabă un minifierăstrău electric. Dacă totuși vreți ceva puternic, care să taie prin buștenii noduroși ca prin hârtie atunci citiți mai departe pentru a afla care este cea mai buna drujba ruseasca.

Drujbele rusești excelează, adesea, și multe dintre ele sunt mai fiabile și mai puternice decât mărcile mai cunoscute, dar, cu toate astea mulți le evită deoarece există un grad de neîncredere în rândul populației pentru aparatele rusești. În articolul de azi, vă vom prezenta o listă compactă ale celor mai bune drujbe rusești, testate de noi, cu specificații exacte, lăsându-vă pe dvs să alegeți cea mai buna drujba ruseasca.

     
-putere 4,7 cp
-viteză 8,000 RPM
-lamă 45cm
-rezervor ulei 350ml
-rezervor benzina 680ml
Verifică Prețul
-putere 5,2 cp
-greutate 6,3kg
-capacitate cilindrică 52cc
-lamă 45cm
-rezervor ulei 260ml
-rezervor benzina 600ml
Verifică Prețul
-putere 3,5 cp
-greutate 5,8kg
-viteză maximă 9,000 RPM
-capacitate cilindrică 52mc
-lamă 40cm
-rezervor ulei 500ml
-rezervor benzina 500ml
Verifică Prețul
-putere 3,5 cp
-greutate 6,5kg
-viteză maximă 8,000 RPM
-accesorii incluse
-combustibil benzină fără plumb
-capacitate cilindrică 52cc
-lamă 40cm

Verifică Prețul
-putere 6 cp
-greutate 6 kg
-viteză maximă 9,500 RPM
-motor în 2 timpi
-accesorii incluse
-combustibil benzină
-capacitate cilindrică 52cc
-lamă 40cm

Verifică Prețul

Cum alegem cea mai buna drujba ruseasca?

Singurul lucru pe care vreau să îl subliniez înainte de a prezenta mai în detaliu drujbele de mai sus este că achiziționarea unei drujbe rusești se bazează în întregime pe cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră, pe buget și pe statura dumneavoastră fizică. Nu este un joc de ghicit sau o chestiune de opinie cu privire la ce drujbă ar trebui să cumpărați. Există câteva reguli stricte care trebuie aplicate și intenția mea este de a clarifica o parte din confuziile care s-ar putea crea cu acest ghid de cumpărare pentru cea mea buna drujba ruseasca.

O drujbă nu este o jucărie, ci o unealtă profesionala folosită pentru a tăia lemnul, așa că primul pas în acest proces este să vă analizați nevoile. Scopul meu este să vă ajut să vă restrângeți nevoile și să vă ofer o înțelegere de bază a ceea ce este o drujbă, oferindu-vă în același timp îndrumări pentru a vă ajuta să luați o decizie concretă. Până la terminarea acestui articol, sunt convins că veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege drujba potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Analizață-vă nevoile

Dacă sunteți un gospodar obișnuit, care are nevoie ocazional de o drujbă, efectuând doar tăieri ușoare de câteva ori pe întreaga durată a unui an, atunci o drujbă electrică ar trebui să vi se potrivească foarte bine. Pe de altă parte, dacă tăiați copaci de dimensiuni medii sau lucrați în pădure, atunci veți avea cu siguranță nevoie de o drujbă pe benzină cu un motor de cel puțin 40 cmc sau mai mare.

Ce experiență aveți?

Dacă sunteți aici, o să presupunem că sunteți un gospodar destul de experimentat, deci vă veți descurca cu ușurință chiar și cu o drujbă mai greoaie sau care necesită mai multă atenție.

Drujba ruseasca IZH Mash

aici avem cea mai buna drujba ruseasca de buget cu 4,7cp

Dacă nu ați mai auzit de acest brand, atunci ați ajuns în locul potrivit. Cu o lungime a lamei de 45cm și o forță de 4,7 cp, această drujba ruseasca face față fără probleme buștenilor de mărimi medii spre mari iar rezervorul încăpător de 680ml vă permite o utilizare destul de îndelungată a drujbei.

Această drujbă, este cea mai ieftină din această listă, dar este aproape la fel de bună cum sunt celelalte drujbe dintr-o gamă de preț superioară

Drujba ALTAI BP-3850

cea mai buna drujba ruseasca marca ALTAI

Trecem mai departe cu o drujbă ușor superioară celei de mai sus.

Cu o putere de 5,2cp și 3850W, această drujba ruseasca se situează pe locul 2 ca putere în lista noastră.

Este o drujbă cu pornire de tip sfoară, iar ce o face să iasă în evidență este capacitatea rezervorului de 600ml.

Mai mult decât atât, această drujbă rusească marca ALTAI, vine la pachet cu mai multe accesorii precum o trusă de chei, un bidon de combustibil, o sticlă de ulei pentru lanț și încă una pentru amestec.

Nu uitați că raportul de amestec ulei-benzină este de 3%.

Cea mai buna drujba ruseasca

cea mai buna drujba ruseasca semiprofesionala

Avem aici o drujba model Cs 5200 și am catalogat-o drept cea mai buna drujba rusească din 2 motive clare, și anume

  • Multifuncționalitate. Pe lângă faptul că taie bușteni cu o ușurătate extraordinară pentru gama de preț din care face parte, greutatea redusă a aparatului o face să fie foarte versatilă, adică vă va fi de mare folos dacă aveți de tăiat crengi la înălțimi mari fără să vă dezechilibreze greutatea. De asemenea, se poate folosi și la toaletarea copacilor.
  • Durabilitate. Pe lângă versatilitate trebuie să vorbim puțin și despre durabilitatea acestei drujbe rusești. Materialele din care e făcută sunt de calitate înaltă, motiv pentru care necesită minimum de îngrijire și va funcționa ani buni.

Cea mai buna drujba ruseasca pe benzina

cea mai buna drujba ruseasca pe benzina

Dacă aveți nevoie de o drujba puternica pentru defrișarea terenurilor sau pentru a tăia cantități mari de lemne pentru foc, acesta este cel mai bună drujbă cu lanț înainte de a trece la una cu adevărat profesională.

Aparatul pentru tăiere dispune de un dispozitiv automat de ungere a lanțului pentru a menține bara și lanțul bine unse în timpul utilizării. Aceasta este o caracteristică convenabilă care este, de asemenea, un plus de siguranță. Un lanț sau o bară prost lubrifiate ar putea duce la rupere și la o potențială rănire a operatorului, deci luați asta în considerare.

Cea mai buna drujba ruseasca 6cp

cea mai buna drujba ruseasca 6cp

Ultima din această listă este această drujbă Urlamash cu o viteză maximă de 9,000 rotații pe minut și un motor de 6cp.

Are o greutate de 6kg, ceea ce poate face utilizarea îndelungată a drujbei puțin mai dificilă pentru persoanele care nu au suficientă anduranța, dar pentru bărbații care sunt obișnuiți cu utilizările îndelungi acest lucru nu v-a reprezenta o problemă.

Motorul este în 2 timpi, iar drujba este potrivită atât pentru lucrările de tip hobby, în atelier sau în grădină cât și pentru utilizarea semiprofesională și profesională. Una peste alta este o drujbă extraordinară.

Drujbă ruseasca pareri

După părerea noastră, drujbele rusești merită mai multă atenție decât le este acordată deoarece produc modele fiabile, puternice și rezistente. Un lucru interesant la aceste modele este că marea majoritate au un sistem automat de ungere a lanțului care previne ruperea sau distrugerea acestuia. Un alt factor important este versatilitatea drujbelor. Datorită faptului că nu sunt extrem de greoaie, dar sunt puternice, acestea pot fi folosite atât în atelierele de tâmplărie cât și la pădure, pentru tăierea buștenilor mari și noduroși.

Drujba ruseasca pret

Pretul drujbelor rusesti este, de regulă, similar sau chiar puțin sub prețul altor drujbe de origine germană, deoarece nu sunt la fel de populare.

Drujbele de origine rusească sunt prezente pe piață într-o gamă largă atât pentru nevoile profesionale, cât și pentru cele mai ușoare. Utilizarea noilor tehnologii și a materialelor compacte a făcut posibilă apropierea calității aparatelor la nivel european și mondial. Principalele mărci interne pentru fabricarea de unelte sunt deja cunoscute nu numai în Rusia, ci și în întreaga lume.

În zilele noastre, piața pentru astfel de aparate pentru tăiere este bogată în produse ale companiilor naționale și străine. Potrivit experților, drujbele de origine rusă nu sunt inferioare omologilor lor importați. Pentru a selecta și folosi în mod corespunzător astfel de echipamente, este necesar să se ia în considerare caracteristicile și recenziile experților. Această abordare vă va permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră din punct de vedere al prețului și al calității.

Cât costă o drujbă rusească?

De regulă, drujbele rusești sunt puțin mai ieftine decât ale celorlalte branduri de pe piață, iar o drujbă semiprofesională costă în jurul sumei de 450 de lei, care este un preț destul de mic pentru puterea și fiabilitatea pe care le oferă.

Care e cea mai buna drujba ruseasca?

Există o mulțime de drujbe rusesti pe piață, fiecare având caracteristici și specificații diferite. Vă recomandăm să citiți articolul pentru a afla mai multe informații în legătură cu puterea, consumul, lungimea lamelor și restul specificațiilor care fac o drujbă calitativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.