Cea mai buna masina de facut paine Tefal | Pret, Pareri și Recomandari

Nu există nicio îndoială că pâinea de casă este mult mai delicioasă decât cea din comerț, dar nu toată lumea are timp sau dispoziția necesară pentru a amesteca ingrediente, să frământe aluatul și să aștepte să crească. Tot acest proces poate dura câteva ore bune, ceea ce nu este tocmai convenabil sau practic pentru cea mai mare parte dintre noi, și tocmai de aceea există mașinile de făcut pâine, iar în acest articol vom discuta despre cele mai bune masini de facut paine din gama Tefal.

aparat de facut paine tefal
 • 12 programe de preparare
 • ușurința de utilizare
 • 3 nivele de rumenire a pâinii
 • capacitate de 1,000g
 • material din inox și teflon
 • putere 700W
aparat de facut paine tefal accesorii
 • 17 programe ușor de folosit pentru pâine și nu numai
 • 3 niveluri de rumenire
 • programe fără gluten
 • carte de rețete inclusă
 • capacitate maximă 1,000g
 • accesorii incluse în pachet
aparat de facut paine tefal ieftin
 • 22 de programe automate pentru preparate home made
 • dotat cu setări pentru greutate (între 500-1,000g) și gradul de rumenire
 • panou de control digital simplu de folosit
 • dotat cu o funcție de program rapid
 • programe pentru 8 tipuri diferite de pâine
aparat de facut paine tefal profesional
 • 20 de programe eficiente, dintre care 7 pentru pâine, 3 fără gluten, 7 pentru alte tipuri de preparate și 3 pentru produse lactate
 • ușor de curățat
 • putere 700W
 • raport bun calitate-preț
 • 3 setări de greuatate
aparat de facut paine tefal pret
 • putere mare de 1500W
 • 19 programe de preparare, de la baghete și ciabatta până la gem, paste și prăjitur
 • greutate maximă a preparatului de 1,5kg
 • 2 malaxoare profesionale
 • fereastră pentru vedere în interior
 • cuvă cu înveliș anti-aderent
 • accesorii incluse
aparat de facut paine tefal 1500g
 • opțiune de programare a aparatului la o anumită oră
 • 16 programe automate
 • putere de 1650W
 • capacitate maximă 1500g
 • programe rapide
 • accesorii incluse

În comparație cu o masina de facut paine, metoda clasică pălește deoarece, prin simpla adăugare a tuturor ingredientelor și apăsarea a 2-3 butoane, masina de facut pâine Tefac face toată treaba în locul tău și simplifică tot procesul enorm de mult, economisindu-vă astfel timp și multă răbdare. În plus, puteți controla cu exactitate setările, alegând tipul de pâine pe care v-o doriți și aveți libertatea de a încerca o multitudine de pâini pentru diversitate sau pentru a o găsi exact pe cea care vă place cel mai mul.

Mașinile de pâine din ziua de azi sunt dotate cu caracteristici și vin în diferite forme și dimensiuni, așa că am ales cele mai bune masini de paine Tefal și vom discuta despre ele.

Masina de paine Tefal – Pain Doré PF210

masina de facut paine tefal

Acest aparat de facut paine Tefal vine cu o interfața foarte intuitivă și 12 programe, clasând-o astfel pe locul 1 pentru cea mai bună mașina de făcut pâine pentru începători dar și pentru persoanele care au un buget restrâns. În urma achiziționării aparatului am observat că manualul de instrucțiuni este foarte clar, ceea ce reprezintă un plus pentru persoanele care nu au mai făcut până acum pâine. Vine cu 12 opțiuni prestabilite, toate acestea fiind personalizabile în ceea ce privește timpul de coacere, iar la capitolul performanță, pâinea a avut o creștere fantastică și s-a rumenit chiar uniform.

Masina de paine Tefal PF220838

aparat de facut paine tefal ieftina

Oricine coace pâine săptămânal și ia în serios coacerea la domiciliu va aprecia toate funcțiile incluse în acest aparat de făcut pâine Tefal, iar performanțele sale în testele de laborator și la domiciliu au făcut ca acesta să fie cea mai bună alegere generală. Acest model face pâini de toate felurile și este dotat cu setări personalizate, astfel încât să puteți coace o varietate de pâini exact așa cum vi le doriți.

Puteți alege o crustă mai deschisă, medie sau închisă cum îmi place mie și există setări pre-programate pentru pâine albă sau integrală de bază și rapidă, pâine fără gluten, aluat acrișor, gem, prăjituri și alte rețete de casă. Acest aparat are două malaxoare de frământare pentru a vă asigura că aluatul este frământat complet, fără bucățele de făină rămase neamestecate și un temporizator digital.

Am încercat până acum 4 rețete de bază de pâine cu acest model și toate au ieșit mult mai bine decât mă așteptam. Chiar și atunci când am personalizat puțin procesul rezultatul final a fost exact ce îmi doream. Am încercat să adaug diferite tipuri de făină, să schimb cantitatea de unt și chiar să amestec ingredientele în ordinea „opusă” pentru a vedea ce se poate întâmpla. De fiecare dată, pâinea a ieșit cu un aspect frumos și, de asemenea, cu o textură plăcută.

Aparat de paine Tefal – Pain et Tresors Maison PF251835

aparat de facut paine tefal instructiuni

Interiorul anti-aderent al acestei masini de facut paine Tefal este una dintre caracteristicile cele mai importante pe care le are deoarece nimeni nu vrea o pâine arsă sau care lasă multă murdărie în interior. Astfel, la sfârșitul programului veți avea o pâine bună și un aparat mai curat. Cu acest aparat puteți coace până la 8 tipuri de pâine, cu sau fără gluten și multe alte tipuri de preparate home made. De asemenea, a fost extrem de silențios la frământarea aluatului, iar aparatul în sine este super ușor de utilizat. Are un panou de control intuitiv și clar iar pâinea iese uniformă și rumenită, dar vă recomandăm să urmați rețetele cât mai îndeaproape.

Masina de paine Tefal Pain Delices PF240E38

aparat de facut paine tefal profesional

Trecem mai departe la acest aparat de facut paine Tefal semi-profesional, extrem e ușor de curățat, conceput pentru a susține o gamă variată de pâini și diverse preparate. De asemenea, este dotat cu un ecran măricel pentru o operare simplă și intuitivă.

Am constatat că cele două malaxoare pentru frământare care au permis o amestecare temeinică în faza de aluat, ceea ce a creat o pâine de mai bună calitate în aproape toate dățile în care l-am folosit. Ciclurile complet programabile vă permit să programați timpii de frământare, de creștere și de coacere în funcție de ceea ce vă cere rețeta.

Am apreciat, de asemenea, modul în care cronometrul afișează momentul în care pâinea va fi gata, ceea ce este excelent pentru un brutar care nu are mâinile libere și care vrea doar să știe rapid la ce oră va fi gata pâinea.

Aparatul de facut paine Tefal Pain Delices excelează, de asemenea, la coacere, producând o crustă uniformă și aurie, care se îndepărtează ușor din tavă datorită mânerelor din oțel inoxidabil și a interiorului antiaderent, ușor de curățat. Acest aparat s-a descurcat bine la coacerea pâinii din grâu integral, pâinii albe și chiar la pâinea fără gluten, făcându-l alegerea noastră favorită pentru cea mai buna masina de facut paine Tefal.

Masina de facut paine Tefal Bread of the World PF6118

aparat de facut paine tefal acasa

Avem aici unul dintre cele mai puternice aparate de facut paine din gama Tefal, cu o putere de 1650W și 19 programe utile și ușor de folosit care permit coacerea multiplelor rețete de pâine și nu numai. Acest aparat este potrivit și pentru prăjituri, grisine, gem, gogoși și multe alte bunătăți. Unul dintre factorii importanți și care fac acest aparat să se diferențieze de marea majoritate a celorlalte mai ieftine este faptul că are o fereastră care vă permite să vedeți stadiul de coacere în care se află preparatul dvs. De asemenea, dispune de o cuvă cu înveliș anti-aderent.

Aparat de facut paine Tefal Home Bread Baguette PF610138

aparat de facut paine tefal 16 programe

Ultimul. dar și cel mai performant aparat de facut paine Tefal este acest model Home Bread Baguette cu o putere maximă de 1650W și 16 programe de pâine profesionale. Îl recomandăm în special familiilor numeroase sau persoanelor care consumă zilnic cantități măricele de pâine deoarece capacitatea maximă a cuvei este de 1,5kg, deci dacă vă place să gătiți pentru mesele în familie atunci această mașină de făcut pâine din gama Tefal este cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

Cele 16 programe prestabilite includ trei programe pentru baghete, nouă pentru pâine, unul pentru aluat, unul pentru placinta, unul pentru gem și unul pentru paste. Ce ne place foarte mult la acest aparat este multifuncționalitatea de care dă dovadă deoarece puteți găti fără nici cea mai mică problemă prăjituri, aluat pentru pizza, gem, paste și multe alte preparate. De asemenea functia pentru pornire programabila si mentinere la cald reprezintă un plus de care aveam nevoie.

Prețul unei mașini de făcut pâine Tefal

O mașină de făcut pâine marca Tefal vă va costa cel puțin 400 de lei, dar unele dintre cele mai avansate modele, cum ar fi cel Bread of the World sau Home Bread Baguette, pot ajunge la sume cuprinse între 700-900 de lei.

Criteriile de alegere a unei masini de facut paine Tefal

Deși nu sunt o necesitate, există o serie de caracteristici de care unele mașini de făcut pâine dispun și care nu fac decât să îmbunătățească experiența de coacere și ușurința de gătire.

Distribuitor automat de ingrediente – Acesta este un coșuleț micuț în care se așează drojdia sau alte adaosuri, cum ar fi nucile, stafidele, ciocolată și alte ingrediente. În loc să opriți procesul de frământare și să adăugați manual ingredientele, un dispenser automat de ingrediente o va face pentru dvs. la momentul potrivit.

Funcție de pornire programabilă – Această funcție de pornire programabilă înseamnă că puteți adăuga ingredientele în cuva de amestecare cu câteva ore înainte astfel încât să aveți pâine proaspăt coaptă în momentul în care aveți nevoie de ea. Reprezintă o funcție excelentă dacă doriți pâine caldă la cină sau dacă doriți să vă treziți la micul dejun cu o pâine proaspătă gata de a fi savurată.

Fereastră pentru vedere în interior – Această funcție este extrem de utilă dacă doriți să verificați progresul coacerii fără a fi nevoie să deschideți capacul. Nu este o necesitate, dar prefer să aleg un aparat de făcut paine Tefal care să aibă această caracteristică.

Setare de menținere la cald – O setare de menținere la cald va menține pâinea proaspăt coaptă la cald timp de până la o oră după terminarea programului, fapt ce reprezintă un avantaj real și bine-venit.

În ce ordine se pun ingredientele în masina de facut paine Tefal

Vă recomandăm să verificați manualul de instrucțiuni dar dacă acest lucru este omis atunci sfatul nostru este să puneți ingredientele în tavă în următoarea ordine: mai întâi lichidele, apoi untul, ouăle, uleiurile, sarea și zahărul, apoi făina și în final drojdia.

Întrebări frecvente cu privire la aparatele de facut paine Tefal

Cat costa un aparat de facut paine Tefal

Prețurile încep în jurul sumei de 400 de lei pentru aparatele mai micuțe, cu 10-12 opțiuni de coacere iar cele mai performante depășesc, de regulă, suma de 700 de lei.

Care este cel mai bun aparat de facut paine Tefal?

În funcție de cât de des îl veți folosi, câte persoane veți hrăni și cât de pretențioși sunteți când vine vorba de prepararea pâinii exista o multitudine de aparate din care puteți alege. Vă recoamdăm să alegeți ceva simplu și de buget dacă nu sunteți un mare connoisseur al pâinii și nu aveți de gând să coaceți foarte des, dar dacă vreți ceva calitativ atunci găsiți în lista noastră câteva modele foarte performante și destul de accesibile ca preț.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.