CEA MAI BUNĂ MĂSUȚĂ DE CAFEA (2022)

Măsuța de cafea potrivită oferă camerei acel plus de eleganță și rafinament nelipsit dintr-un living cu bun gust. De asemenea, această piesă de mobilierul dă tonul locului de relaxare și oferă în același timp un spațiu nelipsit de depozitare.

Cum alegem măsuța de cafea potrivită?

Alegerea măsuței de cafea potrivită poate sa fie dificilă deoarece trebuie luate în calcul mai multe aspecte precum

  • dimensiunea (dacă aveți un living micuț puteți opta pentru o măsuță de cafea mai mică dar care dispune de spațiu de depozitare pentru a avea un loc în plus unde să vă așezați lucrurile )
  • stilul (aici trbuie să ne legăm din nou de living și de restul pieselor de mobilier din acesta. Măsuța de cafea ar trebui să fie proporțională cu canapeaua deoarece, o canapea înaltă, acompaniată de o măsuță de cafea înaltă vă poate incomoda destul de mult)
  • prețul (prețul este un criteriu important pentru marea majoritate a oamenilor dar este important să știți că puteți găsi o măsuță de cafea potrivită nevoilor dumneavoastră care să se încadreze în orice tip de buget. Găsiți măsuțe de cafea simple, din MDF, de sub 100 de lei, dar dacă sunteți un iubitor de extravaganță găsiți si măsuțe de cafea din rădăcină de stejar cu model unicat la 8,000 de lei)

Mai jos vă vom oferi o listă completă cu măsuțe de cafea care să se potrivească oricărei nevoi și care să se încadreze in orice tip de buget

Măsuță de cafea Nordik Sersimo

Măsuța de cafea Nordik Sersimo este micuță și cochetă având un diametru de 30cm și o înălțime de 25cm dotată cu un cadru de oțel și un blat din MDF. Măsuța este creată după stilul scandinav și are un spațiu micuț de depozitare care vă permite să puneți cărți, pături sau alte obiecte care nu sunt foarte voluminoase.

Masa de cafea VASAGLE

Aceasta este o masă elegantă și solidă, suportând o greutate maximă de 70 de KG. Are un diamentru generos de 84cm și o înălțime de 45,5 cm. Culoare și design-ul modern și totuși simplist al acesteia o face să fie măsuța de cafea potrivita pentru majoritatea sufrageriilor. Este suficient de spațioasă pentru 4 persoane.

Măsuța de cafea Irim Honduras

Această masă este potrivită pentru persoanele care nu vor nimic extravagant, dar care preferă totuși o măsuță elegantă și foarte ușor de asamblat. Este fabricată din lemn de stejar, având o dimensiune de 67cm și o înălțime de 44cm.

Măsuță de cafea rotundă, cu sticlă

Aici avem o măsuță potrivită pentru orice încăpere, dar mai ales pentru balcon sau terasă. Are o dimensiune de 57cm cu o înălțime de 53cm și este dotată cu 3 roți, cu opritori, fiind astfel foarte ușor de mutat oriunde. Are o culoare bej, modernă cu un mic spațiu de depozitare unde pot încăpea cu ușurință obiecte mici sau niște flori.

Masă de cafea Kring Epsilon

Mai sus avem cea mai bună măsuță de cafea din punct de vedere al raportului de calitate/preț. Cu un diametru de 60X110 cm și o înălțime de 35cm reprezintă piesa de mobilier perfectă pentru un living spațios. Blatul mesei este suficient de gros, iar forma și materialul o fac foarte ușor de curățat cu o lavetă umedă. De asemenea, este dotată cu spațiu de depozitare reprezentat din două compartimente spațioase. Este ușor de montat, iar calitatea materialelor este una deosebit de rezistentă.

Măsuță de cafea DacEnergy

Cu un design atrăgător, modern și o sticlă neagră, cu aspect marmorat, masa DacEnergy se potrivește oricărei persoane care vrea să iasă în evidență la vizitele prietenilor. Designul este unic, foarte atractiv cu un cadru metalic nichelat și o sticlă neagră cu aspect marmorat, iar diametrul este de 75cm cu o înălțime de 45cm. Are o formă rotundă care permite încadrarea acesteia chiar și în spații mai reduse, oferind eleganță și rafinament încăperii dumneavoastră. Este ideală pentru o amenajare modernă, glamour.

Masa de cafea Mazzoni (masă extensibilă)

Acest model permite folosirea mesei, nu doar ca măsuță pentru servit cafeaua, ci și ca masă la care puteți celebra evenimente de familie. Este dotată cu un mecanism de ridicare care permite reglarea înălțimii acesteia în intervalul de 55-67 cm. Are o lățime de 65cm și o lungime de 130 sau 170 (lungime extinsă). Este foarte ușor de asamblat și are o greutate de 45KG.

Masă de cafea în stil rustic

Pentru iubitorii de piese de mobilier în stil rustic, avem o masă de cafea de la firma Bizzotto din lemn masiv. Aceasta este dotată cu roți iar dimensiunile sunt 120X60 cm și o înălțime de 45cm.

Măsuță de cafea din rădăcină de stejar

Această masă face parte din categoria glamour, construită din lemn de stejar maro închis și o sticlă foarte rezistentă. Design-ul o face masa perfectă pentru iubitorii de extravaganță și lux. Are o greutate de 57kg și un doametru de 120X75 cu o înălțime de 65cm.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.