Cel mai bun aparat de masaj cervical (2022)

Dacă aveți dureri frecvente în zona gâtului care se extind în jos, spre coloană, atunci un aparat de masaj cervical este exact ce aveți nevoie deoarece pot fi folosite direct de acasă și sunt ușor de utilizat.

Fie că avem acest tip de dureri din cauza pozițiilor incomode de dormit, a efortului fizic excesiv sau a faptului că stăm cocoșați ore în șir în fața calculatorului, aproape toți am avut de-a face cu dureri în zona cervicală din când în când. Potrivit medicilor, una dintre cele mai bune modalități de a calma durerile de la nivelul gâtului este terapia cu un aparat de masaj cervical. Totuși, dacă durerile sunt persistente și intense, luați în considerare un consult la un medic specialist.

     
-6 tipuri de masaj
-9 nivele de intensitate
-efect relaxant
-ameliorează durerile
Verifică Prețul
-multifuncțional
-acumulator 2500 mAh
-3300 RPM
-recomandat sportivilor
-acumulator inclus
Verifică Prețul
-aparat profesional de masaj
-multifuncționalitate
-design portabil
-benefic pentru sistemul circulator
-stimulează mușchii
-anti inflamator
-greutate 0,95kg
Verifică Prețul
-3 moduri de masare
-15 nivele de intensitate
-telecomandă inclusă
-greutate 150g
-îmbunătățește circulația sanguină
-ajută la detensionarea musclară
-vibromasaj
-îmbunătățește calitatea somnului
Verifică Prețul
-3 trepte de viteză
-aparat de masaj cu încălzire
-2 capete de masaj cu 8 noduri
-benzi reglabile
-ușor de transportat
-fin la atingere
-anti stres
Verifică Prețul
-12 viteze
-12 capete
-silențios
-3200 RPM
-ecran LCD, tactil
-ușor de manevrat
-baterie puternică (8 ore de utilizare neîntreruptă)
-acumulator inclus
-mâner egronomic, comod, nu alunecă
Verifică Prețul

Care este cel mai bun aparat de masaj cervical?

Tipul de aparat de masaj cervical potrivit pentru dumneavoastră trebuie ales în urma analizei câtorva criterii, și anume

  • cât de des desfășurați activități sportive? – dacă sunteți o persoană activă, este posibil ca durerile pe care le resimțiți să aibă legătură cu intensitatea antrenamentelor dumneavoastră sau cu o execuție incorectă a mișcărilor. În acest caz vă indicăm să utilizați acest aparat de masaj cervical shiatsu deoarece este folosit de sportivii de pretutindeni pentru combaterea și ameliorarea durerilor cervicale.
  • cât de pregnantă este durerea? – în cazul în care aveți dureri care persistă și vă incomodează în activitățile de zi cu zi atunci aveți nevoie de ceva profesional. Aparatul de masaj cervical profesional marca Naipo vă vine în ajutor și este perfect pentru astfel de cazuri.
  • aveți un apropiat dispus să vă ajute cu masarea zonei tensionate? – dacă aveți o rudă sau un prieten apropiat care să vă ajute cu masarea zonei afectate atunci vă recomandăm cu cea mai mare încredere acest aparat de masaj cervical tip pistol marca Smartgun. Nu trebuie să fiți un kinetoteraput iscusit pentru a-l putea folosi cu ușurință deoarece este destul de intuitiv și simplu de utilizat.

Aparat de masaj cervical cu impuls electromagnetic

cel mai bun aparat de masaj cervical

Aici avem un aparat de masaj cervical ieftin din gama BellFyd cu 4 electrozi și 6 tipuri de masaj. Nu este cel mai bun din această listă dar își face treaba foarte bine pentru durerile minore din jurul gâtului.

Îl puteți folosi cu ușurință după o zi de muncă obositoare și va ajuta la detensionarea mușchilor. Datorită plăcuțelor de silicon poziționate la fiecare capăt, acest aparat de masaj va rămâne fixat pe gât, fără să vă creeze vreun disconfort, astfel încât vă puteți mișca în timp ce îl purtați.

Vedeți și – frigidere french door – review complet

Aparat pentru masaj cervical BellFyd

aparat pentru masaj cervical

Avem aici un aparat pentru masaj tip pistol care are între 1800 și 3300 de rotații pe minut.

Design-ul multifuncțional al aparatului îl face să fie potrivit pentru orice tip de durere musculară. Fie că vă dor picioarele, spatele, gâtul sau umerii, acest aparat poate fi folosit cu cea mai mare ușurință pentru orice nevoie ați avea.

Dimensiunile mici ale acestui aparat pentru masaj cervical îl fac să fie foarte ușor de folosit, chiar și pentru pozițiile ușor incomode. Beneficiază, de asemenea, de 4 capete interschimbabile pe care le puteți folosi în funcție de zona care vă oferă neplăceri + o rolă de masaj manuală.

Aparat de masaj cervical gat și spate

aparat de masaj cervical gat si spate

Ce poate fi mai bun decât un aparat de masaj cervical portabil potrivit pentru durerile de gât și spate?

Acest aparat de masaj cervical Shiatsu vă vine în ajutor pentru relaxarea mușchilor în zonele tensionate fără să fiți nevoiți să depuneți efort, ca în cazul aparatelor tip pistol.

Acest model profesional utilizează opt noduri de masaj care imită mâinile umane pentru a vă oferi cel mai profesional masaj care va ajuta la ameliorarea tensiunilor și durerii musculară.

Deși este catalogat ca fiind un aparat de masaj pentru gât și spate, poate fi folosit și în alte zone ale corpului cum ar fi spate, abdomen, picioare șamd.

Aparat de masaj cervical cu impuls electromagnetic

aparat de masaj cervical cu impuls electromagnetic

După cum spune și titlul, aici avem un aparat de masaj care folosește impulsuri electromagnetice cu 15 nivele de intensitate și o telecomandă prin care puteți regla intensitatea în funcție de nevoile dumneavoastră.

Utilizarea aparatului poate ajuta la diminuarea durerilor din zona cervicală, sporirea circulației sanguine, tonifierea mușchilor și la îmbunătățirea calității somnului

Vă recomandăm să udați puțin zona pe care urmează să o masați cu un prosop umed pentru a putea simți vibrațiile aparatului. De asemenea, este indicat să folosiți aparatul cca 30 de minute pe zi.

Aparat de masaj cervical cu încălzire

aparat de masaj cervical cu incalzire

Aparatele de masaj pentru gât și umeri de tip fular sunt incredibil de populare pe piața românească și nu numai. Acest tip de aparate sunt excelente pentru a calma durerile din zona gâtului, umerilor, partea inferioară a spatelui și alte părți ale corpului.

Am folosit și noi acest aparat și am rămas plăcut surprinși de puterea acestuia și de cât de rapid calmează zonele afectate. Folosește căldura pentru a reduce nodurile și a oferi un confort superior. Aparatul are trei setări de viteză. L-am folosit pe cea mai înaltă setare și mi-a plăcut că am putut intensifica presiunea trăgând în jos de găurile brațelor. Mai mult decât atât, am constatat că vizează toate zonele, până jos, pe spate.

Aparat de masaj tip pistol

aparat de masaj cervical pareri

Potrivit utilizatorilor, acest aparat de masaj tip pistol SmartGun oferă un masaj puternic și profund care este comparabil cu o vizită la chiropractician. Nu numai că are o greutate mică, de doar 1kg dar bateria dispozitivului portabil poate dura până la opt ore cu o singură încărcare.

Pistolul de masaj vine cu 12 capete diferite pentru a viza cu ușurință diferite grupe musculare. În plus, are chiar și o husă de transport practică, ceea ce îl face ideal pentru călătorii.

Un alt aspect important este silențiozitatea de care dă dovadă acest aparat.

Caracteristici pe care să le luați în considerare

  • Portabilitate – Nimic nu se compară cu ameliorarea durerii din mers. Fie că lucrați de acasă sau aveți nevoie de un stimulent după sală, asigurați-vă că știți exact cum funcționează aparatul de masaj. Acesta poate funcționa cu baterii, ceea ce este mai ușor de transportat, sau dacă stați mai mult acasă, o opțiune cu priză poate fi cea mai bună pentru o utilizare mai îndelungată.
  • Funcții de căldură și răcire – Folosirea remediilor pe bază de încălzire sau de răcire este întotdeauna o dezbatere comună în jurul ameliorării durerii. De regulă, pentru problemele de la suprafață, înghețarea poate fi un remediu, dar pentru problemele mai profunde ale țesuturilor, cum ar fi durerea de gât, căldura este adesea cea mai bună variantă. Multe persoane spun că gheață i-a ajutat cel mai mult pentru tratarea durerilor de gât. Pentru noi, însă, încălzirea pare să fie mai utilă în general. Structurile majore ale coloanei vertebrale cervicale nu pot fi înghețate, deoarece sunt prea profunde; mușchii vor beneficia mult mai mult de pe urma căldurii.

Care sunt beneficiile utilizării unui aparat de masaj cervical?

Aparatele de masaj cervical pot avea beneficii pentru reducerea durerii și ameliorarea stresului cauzat de diverse probleme din viața personală. Multe tipuri de aparate de masaj pentru gât pot fi folosite pentru a atenua durerile de spate, umăr și gât. Aparatele de masaj pentru gât vă pot oferi o ușurare a durerilor de gât cauzate de entorse, luxații și afecțiuni precum osteoartrita și alte afecțiuni.

Cât de des trebuie utilizat un aparat de masaj cervical?

De regulă, ar trebui să citiți manualul aparatului pentru a vedea care este durata optimă de utilizare, dar noi vă recomandăm între 20 de minute și o oră pe zi.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum funcționează aparatele de masaj pentru gât, vă recomandăm să citiți acest articol

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.