CEL MAI BUN ESPRESSOR DE CAFEA (2022)

Dacă ați ajuns aici înseamnă că v-ați hotărăt să vă achizionați în sfârșit un espressor de cafea dar, cel mai probabil sunteți copleșit de multitudinea aparatelor pentru cafea disponibile pe piață și nu sunteți siguri ce să alegeți. În acest articol vom trece prin mai multe categorii de espressoare, de la espressor de cafea cu boabe pâna la espressoare automate și espressoare profesionale.

Un espressor bun de cafea vă poate ajuta să vă pregătiți de unul singur, direct de acasă, tipul de cafea preferată într-un timp destul de scurt și fără bătăi de cap. Indiferent dacă preferați cappuccino, latte, latte machiatto sau alte tipuri de cafea, folosind espressorul potrivit, nu veți avea nici cea mai mică problemă

Vedeți aici cele mai bune aparate de cafea DeLonghi

Cum alegem cel mai bun espressor de cafea

Dacă ați ajuns aici înseamnă că v-ați hotărăt să vă achizionați în sfârșit un espressor de cafea dar, cel mai probabil sunteți copleșit de multitudinea aparatelor pentru cafea disponibile pe piață și nu sunteți siguri ce să alegeți. În acest articol vom trece prin mai multe categorii de espressoare, de la espressor de cafea cu boabe pâna la espressoare automate și espressoare profesionale.

Există foarte multe astfel de mașini excelente pe piață, dar espressorul potrivit pentru dumneavoastră nu este neapărat potrivit pentru altă persoană. De aceea, înainte să achiziționați un astfel de aparat, vă recomandăm să luați în calcul nevoile personale și să analizați bine toate opțiunile.

Câteva caracteristici pe care să le luați în seamă sunt

 • calitatea espressorului
 • timpul de preparare
 • tipul espressorului
 • prețul

Acestea fiind spuse, mai jos vă vom prezenta o listă cu espressorul potrivit pentru orice nevoie sau situație

Te-ar putea interesa și cea mai bună măsuță de cafea pentru living

Espressor cu capsule

Espressorul Piccolo Xs este unul dintre cele mai populare espressoare de pe piața românească, fiind perfect pentru capsulele Dolce Gusto pe care le găsiți la mega image dar și pentru celelalte tipuri de capsule găsite în comerț. Aparatul are o capacitate de 0.8l și poate prepara până la 30 de băuturi de la latte machiatto până la Americano și ciocolată caldă.

Espressor Nespresso by De’Longhi Lattissima (+14 capsule cadou)

Mai sus avem un espressor standard, cu capsule (primiți 14 capsule cadou la achiziționare), o capacitate de 1l și o putere de 1450W.

Pe langa design-ul inconfundabil, Nespresso Lattissima One va ofera acum placerea incomparabila a unui cappuccino, espresso macchiato sau latte macchiato realizate cu o spuma de lapte proaspat, asemenea celor preparate de cei mai iscusiti barista, dar cu un minim de efort.

Acest espressor cu capsule poate prepara până la 9 băuturi precum

 • espresso
 • espresso lung
 • Cappuccino
 • Latte macchiato
 • Lapte cald
 • Caffe Latte
 • Ristretto
 • Flat white
 • Spumă de lapte

Este dotat cu un sistem de decalcifiere, un sistem anti-alunecare, o tavă de scurgere detașabilă și multe alte funcții care să vă ajute la prepararea băuturii dumneavoastră preferate.

Espressor manual Breville Prima Latte

Acest espressor manual oferă 3 tipuri de cafea

 • cappuccino
 • espresso
 • latte machiatto

Are un rezervor de apă de 1,5l, unul de lapte de 0,3l și o putere de 1050W. Espressorul este dotat cu un suport care permite prepararea a două porții în același timp, iar prepararea băuturilor durează doar câteva minute.

Espressor automat Krups Espresseria

Espressorul automat Krups de 1,6l este vine la pachet cu funcții de autocurățare, un sistem de decalcifiere, setare de temperatură și setarea gradului de măcinare împreună cu multe alte funcții pe care le puteți vedea aici. Poate prepara 15 băuturi iar râșnița este una dintre cele mai calitative de pe piață.

Espressor manual Heinner Black Boquette

Acest espressor de cafea manual este dotat cu un filtru dublu din inox și o protecție de supraîncălzire. Capacitatea rezervorului de apă este de 1.2l iar spuma este pur și simplu savuroasă, făcând acest espressor să-și merite titlul de cel mai bun espressor de cafea manual din punct de vedere al raportului calitate/preț

Espressor automat Philips Seria 5400

Fiind de departe cel mai bun espressor de cafea Phillips, acesta este dotat cu funcții smart precum un display digital TFT, cu touchscreen, un sistem de economisire al energiei electrice, setări pentru reglarea gradului de tărie a cafelei, un sistem de filtrare a apei și multe alte funcții inteligente. Espressorul are o capacitate de 1,8l, o capacitate a compartimentului pentru cafea de 275 de grame și 5 trepte de putere

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.