CEL MAI BUN USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR | TOP 11 USCĂTOARE CU DIFUZOR

Dacă ai părul creț sau ondulat și vrei să îi păstrezi forma și strălucirea, știi deja că o îngrijire delicată este mai mult decât esențială. Tratamentele termice dure care înlătură hidratarea au un impact negativ asupra tuturor tipurilor de păr, dar buclele suferă cel mai mult de efectele ternului și ale încrețirii. De aceea, este esențial să te echipezi cu cel mai bun uscător de păr cu difuzor pentru îngrijirea părului creț.

Cele mai bune uscătoare dotate cu difuzor pentru bucle sunt cele care favorizează fluxul de aer în detrimentul căldurii pentru a usca părul, deoarece menținerea temperaturilor de uscare scăzute ajută la evitarea îndepărtării umidității vitale din păr. De asemenea, ar trebui să optați pentru aparatele cu uscare ionică, care ajută la păstrarea umidității în păr, și elemente de încălzire acoperite cu ceramică sau turmalină pentru a încuraja distribuirea uniformă a căldurii, fără puncte fierbinți dăunătoare. În cele din urmă, un accesoriu bun pentru difuzor va ajuta la ridicarea și separarea buclelor, păstrând modelul buclelor, în loc să le scoată din formă.

  Brand Specificații Preț
Uscător de păr cu difuzor Remington  -generator de ioni pentru coafuri cu efect antistatic
-2 trepte de temperatură
-3 viteze
-putere 2300W
Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Philips Seria 5000 -6 trepte de temperatură și viteză
-dotat cu tejnologie ThermoShield
-cap de coafare de 11mm

Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Remmington AC9096 -funcție ionică
-3 viteze
-3 trepte de temperatură
-funcție turbo boost
-performanță de salon
-lungime cablu 3 metri

Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist -funcție ionică
-putere 2200W
-3 accesorii
-3 viteze
-3 trepte dea temperatură

Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Philips HP8283/00 -funcție de ionizare
-accesoriu masaj cu vibrații
-difuzor și concentrator
-6 setări de viteză/temperatură
-funcție Thermo Protect pentru prevenirea supraîncălzirii părului
-cablu 2,5m

Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Remmington Shine + Placă de păr cadou -funcție de ionizare
-putere 2300W
-3 setări de căldură
-2 viteze
-placa de păr cu 9 setări de căldură
-plăci cu înveliș ceramic cu ulei de argan marocan

Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor Braun Senso Care HD785 -funcție de ionizare
-motor profesional de AC
-control avansat al temperaturii
-10 setări de temperatură


Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor
Remington Keratin Protect
-funcție de ionizare
-Inel avansat cu Cheratina si Ulei de Migdale
-concentratoare de 7 și 11mm
-3 setări de temperatură
-2 viteze
-cablu de 3 metri


Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor
Ultimate Experience Scalp Care CV9240F0
-putere 2200W
-funcție de ionizare
-efect redus de electrizare a părului
-funcție Active Scalp Revitalizer
-6 setări


Verifică prețul
Uscător de păr cu difuzor
ROWENTA Ultimate Experience Maestria CV9920F0
-funcție de ionizare
-accesorii complete
-putere 2000W
-3 trepte de viteză
-3 trepte de temperaturăVerifică prețul
Uscător de păr cu difuzor
Uscator de par Remington cu Functie Air3D
-tehnologie ionică cu microparticule
-control termic
-anti-static
-silențiosVerifică prețul

CEL MAI BUN USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR

cel mai bun uscator de par cu difuzor

Din toată lista de mai sus am ales pentru locul 1 acest uscător de păr cu difuzor marca ROWENTA deoarece temperatura este suficient de mare pentru a usca părul dar nu îl arde absolut deloc. Mai mult decât atât, funcția de masaj capilar stimulează creșterea părului prin oxigenarea scalpului.

Este silențios iar greutatea 550g îl face comod pentru utilizarea îndelungată. Dispune de trei setări de căldură și trei setări de viteză ale aerului care sunt reglabile independent, astfel încât este ușor să selectați setările care se potrivesc cel mai bine cu lungimea și textura părului dumneavoastră.

Uscătorul folosește, de asemenea, tehnologia ionică pentru a hidrata părul în timp ce îl usucă, iar în urma verificării tuturor recenziilor putem spune cu mâna pe inimă că părul se simte neted, strălucitor și hidratat după uscare.

USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR IEFTIN

uscator de par cu difuzor ieftin

Pentru categoria uscătoarelor de păr de buget, avem aici un uscător de păr cu difuzor ieftin din gama REMMINGTON care este de multe ori folosit în saloane datorită motorului său de 2400W și vitezei de 140km/h.

Generatorul cu ioni care funcționează în timpul utilizării lasă părul mătăsos și strălucitor după fiecare uscare.

Atunci când vă doriți toate avantajele unui uscător de păr cu difuzor de calitate, dar mai fără să plătiți o sumă colosală, acest uscător ionic este o soluție excelentă și, bineînțeles, ca accesorii, beneficiază de un difuzor util. Cu trei setări de căldură și trei setări de viteză, poți controla cantitatea de căldură la care îți supui părul, difuzând în același timp fluxul de aer pentru o experiență de uscare mai precisă.

USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR PENTRU BUCLE

uscator de par cu difuzor pentru bucle

Acest uscător de păr cu difuzor primește puncte în plus de la noi pentru forma sa mare, care poate usca secțiuni mari în același timp. Forma circulară îți cupelează părul pentru a distribui căldura de la rădăcini până la vârfuri pentru o formă și un volum ridicat. De asemenea, este surprinzător de ușor, astfel încât fiecare zi de spălare nu trebuie să reprezinte și o muncă asiduă.

Este dotat cu 10 setări de temperatură și o funcție de ionizare de înaltă calitate.

USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR PHILLIPS

uscator de par cu difuzor phillips

Cele trei setări de temperatură și cele trei viteze pot fi selectate în mod independent cu ajutorul comutatoarelor glisante de pe mâner, ceea ce face foarte ușor de controlat cantitatea de căldură și aer la care vă expuneți părul.

Există, de asemenea, un mod inovator de alternanță între cald și rece, care aruncă aer cald de-a lungul firului de păr pentru a încălzi părul în stilul ales, urmat automat de aer rece pentru a sigila cuticula și a fixa stilul. Acest uscător de păr marca Phillips este deosebit de bun pentru scalpurile uscate și sensibile.

USCĂTOR DE PĂR CU DIFUZOR KARL LAGERFELD

uscator de par cu difuzor karl legerfeld

În momentul în care cumpărați un difuzor care nu vine împreună cu uscătorul de păr, vă supuneți riscului de a nu se potrivi, dar nu și cu acest difuzor adaptabil.

Cu o strângere rapidă, acesta se poate ajusta în dimensiune pentru a se potrivi la 90% din uscătoarele de păr de pe piață. Folosiți acest difuzor pentru o uscare mai uniformă și cu mai puține încrețiri.

CE FACE DIFUZORUL PENTRU PĂR?

Un difuzor de păr este un instrument important de coafare a părului care se atașează la capătul duzei unui uscător de păr și distribuie uniform aerul cald pe secțiuni mai mari de păr. Un difuzor este un instrument grozav pentru a vă ajuta să vă mențineți modelul natural de păr și ajută la diminuarea firelor rebele, lăsându-vă o textură superbă. Cele mai bune difuzoare de păr funcționează cu ușurință pentru toate tipurile de bucle, de la cele mai blânde valuri de tip 2 până la buclele de tip 4.

CUM ALEGEM USCĂTORUL DE PĂR CU DIFUZOR POTRIVIT?

La fel ca la alegerea celor mai bune uscătoare de păr creț, difuzoarele de păr vin în mai multe dimensiuni, iar cel pe care ar trebui să-l folosești depinde de tipul de păr pe care îl ai.

Dacă sunteți în căutarea unei îndrumări, noi le recomandăm celor cu părul mai lung să opteze pentru un difuzor de păr care are dinți mai lungi. Tipurile de bucle mai lejere, cum ar fi cele de tip 2 sau 3, vor beneficia, de asemenea, de dinți mai lungi pentru a adăuga volum și formă părului. Dacă ai părul mai gros, mai aspru, de tip 3 sau vă recomandăm să căutați un difuzor cu multe găuri mici sau orificii pentru a permite cantitatea perfectă de flux de aer controlat pentru a usca părul fără a prelungi timpul de uscare.

CUM SE FOLOSEȘTE DIFUZORUL PENTRU PĂR?

Modul în care folosiți un difuzor depinde, bineînțeles, de lungimea părului dumneavoastră.

Pentru părul scurt: vă recomandăm ca, cu cât părul dumneavoastră este mai scurt, cu atât este mai puțin probabil să apeși un difuzor aproape de rădăcini.
Pentru părul lung: Pentru părul mai lung, vă sfătuim să concentrați capul difuzorului pe vârfuri.
Pentru păr fin sau bucle lejere: Cei cu părul mai fin și bucle mai lejere ar putea avea nevoie să își întoarcă părul pentru a adăuga volum.
Pentru păr gros: Va trebui să împingeți ușor difuzorul pe păr și va trebui să împărțiți părul în secțiuni mai mici pentru a asigura modele de bucle consistente.

EXEMPLU DE RUTINĂ CORESPUNZĂTOARE

După ce vă spălați cu un șampon pentru păr creț, primul pas de coafare este să descurcați întotdeauna părul ud.
Apoi, veți aplica diferite produse de styling care vă sunt de ajutor și veți îndepărta excesul de apă cu un prosop din microfibră sau un tricou din bumbac, astfel încât difuzorul să funcționeze fără probleme.
Apoi va trebui să secționați părul și veți începe procesul de uscare cu ajutorul difuzorului de păr atașat la capătul uscătorului. Noi preferăm să ținem uscătorul de păr cu accesoriul difuzorului atașat deasupra capului, făcând mișcări circulare pe toată suprafața capului.
Odată ce facem asta, acoperim partea de jos a fiecărei secțiuni pentru a difuza capătul, mișcându-ne din secțiune în secțiune, astfel încât să nu punem prea multă căldură într-o singură parte. Sfatul nostru este să înclinați părul dintr-o parte în alta când difuzați fiecare capăt, astfel încât buclele să nu se lipească între ele. Este, de asemenea, o modalitate de a crea mișcare și de a menține părul foarte creț și strălucitor.

BENEFICII

Multe persoane care decid să își îmbrățișeze părul creț în mod natural aleg să se ferească de difuzoare pentru a preveni deteriorarea acestuia prin căldură. Cu toate acestea, atunci când este folosit la o temperatură și o viteză redusă, folosirea difuzorului are chiar multe beneficii. Difuzoarele sunt mult mai puțin dure pentru părul creț decât un accesoriu obișnuit al uscătorului de păr, care aruncă aerul spre o secțiune de păr și încrețește cuticulele, provocând încrețirea.

Într-un mod complet opus, difuzoarele dispersează ușor aerul din uscătorul de păr într-un mod care usucă buclele fără a crea încrețiri. În plus, mișcarea propriu-zisă a difuzorului, ridicarea părului în secțiuni spre scalp, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a spori definirea buclelor și de a crea mai mult volum.

CE SETĂRI ESTE INDICAT SĂ FOLOSIM?

Setările adecvate de căldură și aer pot ajuta sau distruge buclele tale frumoase, așa că încercați să mergeși la sigur prin folosirea comutatorului low sau medium pentru setările de căldură și aer. S-ar putea să dureze mai mult decât ți-ar plăcea, dar setările mai mici vor ajuta la prevenirea încrețirii și se vor asigura că părul dumneavoastră nu se usucă.

Cele mai multe uscătoare de păr au o setare de explozie rece, care este grozavă pentru a o folosi spre final, pentru a te asigura că buclele sunt fixate și uscate.

CITIȚI ȘI CEL MAI BUN ESPRESSOR DE CAFEA

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.