Cele mai bune camere de supraveghere rotative

Cele mai bune camere de supraveghere rotative sunt acele dispozitive de securitate care pot capta și înregistra orice activitate din jurul casei dumneavoastră. Aceste dispozitive pot rezista, de cele mai multe ori, la temperaturi extreme și, adesea, sunt dotate cu funcție de comunicare în ambele sensuri, vedere pe timp de noapte și rezoluție HD. Puteți găsi modele atât cu fir cât și fără fir, în funcție de nevoile dumneavoastră

  Nume Specificații Preț
Cameră de supraveghere rotativă BabyToy -conectivitate la telefon
-rezistentă la apă
-vedere nocturnă color
-full HD
-senzor mișcare
-3 megapixeli
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă LOOSAFE -cameră de supraveghere exterior sau interior
-comunicare bidirecțională
-rezistentă la apă
-vedere nocturnă color
-ultra HD
-Zoom X4
-senzor mișcare
-4 megapixeli
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă IP WIFI BABYTOY -water proof
-vedere nocturnă color și activare lumină
-ultra HD 4k
-Zoom X3
-senzor mișcare
-5 megapixeli
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă LOOSAFE PRO MAX -setare alarmă la detectarea mișcării
-senzor de mișcare
-comunicare bidirecțională
-4k Full HD
-Zoom X5
-senzor mișcare
-8 megapixeli
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă Reolink Argus Eco cu Panou solar -rezoluție 1080p Full HD
-conectare la telefon
-night vision
-difuzor și microfon calitativ
-zoom X6
-panou solar
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă Visoli -rezoluție 1080p Full HD
-panou solar
-montare rapidă
-modem 4G
-comunicare bidirecțională
-funcție de alarmă
-microfon incorporat
-compatibilitate Android/IOS/PC
Verifică prețul
Cameră de supraveghere rotativă Visoli V380 -full HD
-zoom X30
-notificări de mișcare
-vedere nocturnă pe o distanță de 80 metri
-AutoTracking
-rezistentă la temperaturi scăzute
Verifică prețul

Cea mai bună cameră de supraveghere rotativă ieftină

cele mai bune camere de supraveghere rotative ieftine

Dacă vă doriți o cameră de supraveghere rotativă, dar sunteți strâmtorați cu banii, atunci aceasta este perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

La doar puțin peste 200 de lei (la momentul publicării acestui articol), această cameră de supraveghere are o configurare ușoară și o rotație lină, camerele de securitate rotative fără fir se impun în rândul proprietarilor de case și al părinților care caută camere de securitate decente pentru exterior sau interior.

BabyToy și-a câștigat reputația pe piața de securitate datorită unghiurilor sale largi de vizualizare și calitatea clară a imaginii.

În plus, această cameră vine cu o funcție zoom X4 și imagini clare de 3MP, permițându-vă să vedeți totul în mod clar cu detalii deosebite zi și noapte.

Cameră de supraveghere rotativă LOOSAFE

cele mai bune camere de supraveghere rotative loosafe.

Foarte bine concepută, Loosafe are o formă simplă și este una dintre cele mai ușor de instalat camere de securitate pentru casă. Are o rezistență crescută la intemperii, astfel încât poate fi montată aproape oriunde în exterior. Camera sa de 1080p captează imagini clare zi și noapte, iar microfonul și difuzorul său au făcut conversațiile bidirecționale foarte ușoare.

Camera beneficiază de un card inclus de 32GB, un zoom de X4 și este compatibilă cu orice tip de dispozitiv Andoid, IOS sau PC.

Cameră de supraveghere rotativă IP WIFI BABYTOY

cele mai bune camere de supraveghere rotative babytoy

BabyToy oferă o combinație solidă de caracteristici ale camerei, dotări suplimentare și un pachet general elegant.

Această cameră include viziune color pe timp pe timp de noapte și utilizează o funcție de urmărire automată care mută camera pentru a urmări mișcarea. Există, de asemenea, o comunicare în două direcții și opțiuni superbe de integrare smarthome.

Cele mai bune camere de supraveghere rotative – LOOSAFE PRO MAX

cele mai bune camere de supraveghere rotative loosafe

Aici avem una dintre cele mai bune camere de supraveghere rotative marca LOOSAFE, și anume modelul PRO MAX.

Această cameră rotativă este dotată cu o lentilă performantă, funcție ULTRA HD care permite mărirea imaginii de până la 5 ori.

De asemenea, vine la pachet cu o funcție de alarmă care se declanșează când simte mișcare. Această funcție este perfectă pentru momentele în care sunteți plecați în vacanță și doriți să vă asigurați că locuința dumneavoastră rămâne neatinsă.

Cele mai bune camere de supraveghere rotative – Reolink Argus Eco cu Panou solar

cele mai bune camere de supraveghere rotative Reolink

Pe lângă o rezoluție a camerei impresionantă și o funcție de vedere nocturnă impecabilă, această cameră de supraveghere rotativă Reolink este dotată cu un mini panou solar, fapt care vă scutește de utilizarea vreunui cablu de alimentare sau de conectare.

Mai mult decât atât, această cameră beneficiază și de un senzor de mișcare smart care, odata ce detectează un posibil pericol vă înștiințează instantaneu pe mail (bineînțeles, dacă nu doriți să folosiți această funcție, puteți să nu o activați). În plus, vine la pachet și cu o alarmă incorporată pe care, în momentul în care o activați, se va declanșa la apariția oricărui intrus și va porni un zgomot puternic. Toate aceste funcții și caracteristici interesante o fac un candidat bun în topul pentru cele mai bune camere de supraveghere rotative.

Cele mai bune camere de supraveghere rotative – Visoli

cele mai bune camere de supraveghere rotative Visoli

Pentru cei care nu dețin un corp de iluminat exterior, camera de supraveghere Visoli este cea mai bună opțiune pentru adăugarea unei camere de securitate exterioară cu proiector.

Această cameră alimentată cu baterii reîncărcabile este simplu de instalat, are o lumină puternică și o cameră full HD care permite mărirea imaginii de 30 de ori, astfel încât să aveți o imagine mult mai clară asupra orice ați vrea dumneavoastră să vedeți mai bine.

La fel ca și precedenta, această cea mai bună cameră de supraveghere rotativă este dotată cu un panou solar.

Cameră de supraveghere rotativă Visoli V380

cele mai bune camere de supraveghere rotative Visoli V380

Ultima dar nu cea din urmă este tot o cameră de supraveghere marca Visoli care, deși este mai scumpă decât dispozitivele precedente, chiar merită banii în plus.

Camera poate fi folosită fără card, dar și cu un card cu memorie de până la 256GB pe care vi-l recomandăm. Dacă alegeți să nu folosiți un card, camera va șterge constant filmările vechi pentru a face loc celor noi.

Mai are, de asemenea, o funcție inteligentă de detectare a mișcării, și, dacă doriți, puteți primi notificări în aplicația telefonului.

Rezoluția camerei este de 2592×1944, ceea ce vă oferă o imagine de înaltă calitate iar funcția zoom poate fi folosită până la 30X. Un alt aspect foarte important la care această cameră de supraveghere rotativă excelează este calitatea zgomotului care nu captează zgomotele de fundal (bâzâituri, muște șamd), dar captează excelent sunetele importante.

Factori pe care să-i luați în considerare înainte să alegeți un sistem de securitate video

Raza de vizualizare

Probabil vă doriți o cameră care să vă ofere o vedere bună în curte. O cameră de 180 până la 360 de grade vă oferă mai mult decât o simplă privire de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă într-un spațiu restrâns.


Panoramă/înclinare

Doriți să aveți opțiunea de a face o panoramă a camerei sau de a o înclina manual pentru a vedea într-o anumită zonă? Aceasta oferă un nivel suplimentar de interactivitate și vă permite să vedeți mai mult într-o anumită zonă atunci când aveți nevoie.


Rezoluție

O cameră cu o rezoluție mai mare vă va permite să vedeți o imagine mult mai clară. De asemenea, va oferi posibilelor echipaje de poliție o șansă mai bună de a identifica autorii, dacă veți avea vreodată nevoie de ea ca probă în cazul unui furt.


Comunicare în două direcții

Fie că doriți să comunicați cu persoana iubită din casă sau cu un animal de companie, comunicarea în 2 direcții dintr-o cameră poate fi importantă pentru unii. Puteți auzi ce se întâmplă în afara casei dvs. și în același timp puteți transmite informații unei persoane dragi, dacă este necesar.


Detectarea mișcării

Unele camere vă pot anunța dacă există mișcare în aria de interes și pot trimite alerte în funcție de asta


Stocare în cloud

Dacă camera dvs. are capacitatea de a păstra imaginile în cloud, veți putea să vă uitați la ore întregi de înregistrări video stocate pentru a găsi dovezi în cazul unei spargeri sau al unei probleme de securitate.
Vizualizare în direct

Simplul fapt de a avea o cameră de securitate care să înregistreze video este de domeniul trecutului. Mulți utilizatori doresc să poată vedea o vizualizare live a ceea ce se întâmplă în casa lor și doresc ca aceasta să poată fi vizualizată printr-o aplicație de telefon sau de calculator.


Vedere pe timp de noapte

Viziunea pe timp de noapte vă permite să vedeți un posibil infractor în ciuda condițiilor de iluminare redusă.


Integrare smart home system

Unele camere au capacitatea de a se integra cu alte tehnologii, cum ar fi Alexa sau Google Home. Faptul de a avea o integrare a camerelor inteligente permite realizări extra, cum ar fi programarea și detectarea mișcării.

Design

În afară de estetica simplistă a camerei trebuie să ne întrebăm dacă dorim ca dispozitivul să fie cu fir sau fără fir. În timp ce o cameră de supraveghere cu fir îngreunează puțin instalarea aparatului, este de apreciat faptul că nu va trebui să ne facem griji cu privire la schimbarea unei baterii.

Principalul lucru pe care l-am căutat în ceea ce privește designul a fost durabilitatea. Aceasta a venit sub forma unui interval de temperatură și a unui rating IP, care măsoară cât de susceptibil este un obiect atât la obiecte solide, cât și la lichide.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii în legătură cu camerele de supraveghere și cum se măsoară distanțele și unghiurile, atunci vă recomandăm articolul acesta

Cât costă o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere rotativă de calitate costă, de regulă în jurul sumei de 400 de lei. Cu cât o cameră de supraveghere costă mai mult, cu atât rezoluția, difuzorul și opțiunile acesteia sunt mai calitative

Cât înregistrează o cameră de supraveghere?

De regulă, o cameră de supraveghere înregistrează între 30 și 90 de zile

Ce cameră de supraveghere să aleg?

Vă recomandăm să aruncați o privire prin lista noastră și să alegeți o cameră de supraveghere potrivită nevoilor dumneavoastră. De obicei, o cameră cu un preț de mijloc se potrivește pentru marea majoritate a persoanelor.

Cum să ascunzi o cameră de supraveghere?

Vă recomandăm să folosiți obiecte voluminoase dar totuși cu acces pentru lentilă cum sunt plantele decorative pentru a ascunde dispozitivul.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.