Cele mai bune cizme de vânătoare

O partidă de vânătoare reușită necesită, bineînțeles, arma potrivită, experiență și multă răbdare. Dar ceea ce purtați în picioare joacă un rol foarte important în timpul partidei de vânătoare. Acest sport vă cere adesea să parcurgeți kilometri întregi de teren accidentat și periculos, pe toate tipurile de vreme. Dacă încălțămintea dvs. nu este la înălțimea provocării, veți renunța și vă veți întoarce la mașină obosiți și înfrânți

În acest top cu cele mai bune cizme de vânătoare, vom analiza îndeaproape cea mai bună încălțăminte pentru următoarea dumneavoastră vânătoare, de la cizme respirabile pentru vânătoarea de căprioare până la cizme de vânătoare izolate din cauciuc.

  Nume Specificații Preț
Cizme de vanatoare cauciuc ONE 91994 -material cauciuc
-talpă presată
-căptușeală din bumbac
Verifică prețul
Cizme de vanatoare HIGHLANDER 93019 -talpă presată cu inserție din oțel
-material din cauciuc
-căptușeală – neopren verde de 3mm
Verifică prețul
Cizme de vanatoare Canad 91568 -căptușeală din blană
-pentru orice sezon
-material cauciuc
Verifică prețul

Cele mai bune cizme de vânătoare

cele mai bune cizme de vanatoare

Aceste cizme au o oarecare flexibilitate, ceea ce le face să fie o pereche de cizme excelente pentru drumeții, drumeții cu rucsacul în spate, zile lungi de stat în picioare și pentru a merge pe trasee cu o încărcătură de mâncare în rucsac.

Pentru prețul mic pe care această pereche de cizme marca VILLAGER veți economisi ceva bani pe termen lung cu această investiție. Aceste cizme versatile sunt confortabile, rezistente, rezistente la intemperii și durabile, ceea ce le face să fie alegerea noastră de top pentru cele mai bune cizme de vânătoare din 2022.

Cizme de vanatoare de iarnă

cizme de vanatoare de iarna

Aceste cizme sunt destul de ușoare în comparație cu marea majoritate cizmelor grele de pe piață, ceea ce le face ideale pentru zilele în care aveți mulți kilometrii de parcurs, în care confortul este o prioritate.

Talpa exterioară primește multe păreri bune în recenzii, consensul fiind că nu îngheață, oferă aderență și tracțiune solidă și este adaptabilă la diverse terenuri. Cu căptușeala impermeabilă adăugată, aceste cizme sunt destul de versatile pentru prețul scăzut.

La doar 315 lei (preț la momentul publicării articolului) pentru această opțiune, Villager bifează o mulțime de caracteristici pentru a fi o cizmă de vânătoare de primă clasă, dar fără să coste o sumă exorbitantă. Totuși, în funcție de utilizare, probabil că nu sunt la fel de durabile ca opțiunile mai scumpe.

Cizme de vânătoare ieftine

cizme de vanatoare ieftine

Aici avem una dintre cele mai ieftine perechi de cizme de vânătoare.

Vremea rece și terenul umed merg de cele mai multe ori mână în mână. Tocmai de aceea, această pereche de cizme de vânătoare ieftine au intrat în lista noastră cu cele mai bune cizme de vânătoare de buget pentru bărbați. Aceste cizme oferă la fel de multă căldură ca și cizmele mult mai grele, ceea ce înseamnă că poți păstra căldura piciorului, dar poți merge mai departe în pădure fără să obosești prea curând.

Cum alegem cele mai bune cizme de vânătoare?

Atunci când vă doriți să achiziționați cizme de vânătoare noi, există multe lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a găsi perechea de cizme potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Iată câteva dintre cele mai frecvente considerente pe care să le luați în considerare când alegeți un model

Mărimea cizmelor

Acest lucru este de la sine înțeles pentru orice tip de încălțăminte, dar cu atât mai mult pentru cizmele de vânătoare. Dacă urmăriți un animal masiv prin pădure iarna și cizmele de vânătoare incomodează degetele de la picioare, nu există nicio ocazie să vă opriți și să vă scoateți cizmele. Sunteți blocat cu ele. Așadar, asigurați-vă că cizmele de vânătoare vi se potrivesc bine înainte de a pleca. Asigurați-vă că acestea sunt puțin mai mari decât pantofii dumneavoastră de mers la nuntă deoarece degetele de la picioare trebuie să aibă loc să se miște și în cazul în care vi se umflă picioarele în timpul deplasării. Dar, de asemenea, asigurați-vă că nu sunt prea mari, astfel încât să nu vă puteți mișca corespunzător. De asemenea, dacă sunt noi-nouțe, ar trebui să îi purtați prin casă o vreme pentru a-i roda înainte de a-i scoate prima dată la vânătoare.

Impermeabilitate

Dacă intenționați să petreceți timp afară pe orice vreme, aveți nevoie de cizme impermeabile. Cu o impermeabilizare de înaltă calitate, vă puteți croi drum cu încredere prin râuri și bălți. Cizmele care conțin o căptușeală impermeabilă și respirabilă vor costa ceva mai mult decât alte cizme de vânătoare, dar impermeabilizarea va dura mai mult decât un strat normal, cum ar fi cele de pe cizmele din piele de căprioară.

Căldură

Picioarele înghețate nu sunt deloc de dorit atunci când te afli la kilometri distanță de zona de camping sau de mașină. Degerăturile sunt o amenințare reală atunci când vă aflați în sălbăticie în mijlocul iernii. În astfel de condiții, este crucial să purtați cizme de drumeție izolate. Când vremea este caldă, izolarea nu este o problemă atât de mare și poate fi chiar un impediment care vă face să vă supraîncălziți.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.