CELE MAI BUNE FRIGIDERE LG SIDE BY SIDE

LG este una dintre cele mai mari companii din lume. Deși au o gamă variată de produse, segmentul lor de frigidere este unul dintre cele mai bune de pe piață. În momentul în care achiziționați un unul din frigiderele LG Side by Side, pe lângă faptul că sunt fantastice, beneficiați pe deasupra și de calitatea aferentă mărcii LG cât și de cele mai noi caracteristici, cum este funcția InstaViewThinQ care vă arată pe ecran tot ce aveți în frigider dacă ciocăniți de 2 ori (da, ați citit bine!). Vedeți aici un astfel de model

Cu toate acestea, frigiderele LG Side by Side pot fi destul de scumpe. Așadar pentru a găsi modelul care să se plieze perfect pe nevoile dumneavoastră am făcut o cercetare foarte amănunțită, am verificat toate modelele disponibile pe piața din România și în acest articol vă vom prezenta cele mai bune alegeri, de la cel mai ieftin la cel mai scump.

  Model Specificații Preț
Frigider Side By Side LG GSLV50PZXM -volum total 635l
-dozator de apă inclus
-circulația aerului în toate direcțiile
-funcție No Frost
-dispenser pentru gheață
Check Price
Frigider Side By Side LG GSLV70PZTE -volum total 635l
-dotat cu funcție Door Cooling care păstrează băuturile reci
-lumini UV care reduc cu 99,99% din bacteriile duzei de apă
-control vocal
Check Price
Frigider Side By Side LG GSJV91MCAE -volum total 635l
-rafturi din sticlă
-funcție Fresh Balancer (menține umiditatea optimă pentru a păstra fructele și legumele proaspete)
-control vocal
Check Price
Frigider Side By Side LG GSXV91MBAF -volum total 635l
-funcție care vă permite să vedeți înăuntrul frigiderului dacă ciocăniți de 2 ori
-dotat cu funcție Fresh Balancer
Check Price
Frigider Side By Side LG GMX945MC9F -volum total 563l
-funcție Insta View Door in Door
-puteți controla funcțiile frigiderului de pe telefon
-silențios
Check Price

Ce este funcția Insta View?

Funcția InstaView pe care o dețin mare parte din frigiderele LG Side by Side vă permite să vedeți înăuntrul frigiderului în momentul în care bateți ușor de 2 ori în ușa frigiderului. Dar cum funcționează mai exact?

E simplu. Partea aceea a frigiderului este formată dintr-o bucată de sticlă cu oglindă care aprinde luminile interioare în momentul în care bateți în ea. Luminile elimină astfel efectul de oglindire, fapt care face ca sticla să pară brusc transparentă. Această funcție, deși nu este necesară, este un plus de care vă va fi greu să vă dezobișnuiți în cazul în care o sa doriți să faceți trecerea la alt frigider care nu deține o astfel de funcție. Ca utilitate, vă ajută să vedeți ce alimente aveți înăuntru fără să fiți nevoiți să deschideți tot timpul ușa.

S-ar putea să vă placă și articolul despre frigidere French Door Review Complet

Frigider LG Side By Side GSLV50PZXM

Vom începe cu unul dintre cele mai accesibile frigidere LG side by side de pe piață.. Acest frigider de 635L are o capacitate relativ mare atunci când ne uităm la celelalte frigidere din această gamă de prețuri. În plus, este alimentat de compresorul Inverter Linear Compressor pentru o construcție mai durabilă și o utilizare silențioasă.

Mai mult decât atât, frigiderul vine cu funcția de diagnosticare inteligentă de la LG. Tot ce trebuie să faceți este să apelați linia de asistență telefonică și să plasați telefonul pe frigider. Apoi, frigiderul trimite automat semnale către serverele LG pentru a depista problemele. Destul de ingenios, nu-i așa?

În plus, aici își face intrarea și FRESH Balance de la LG. Cu ajutorul acestei tehnologii, senzorii multipli de pe frigider vor detecta cele mai bune temperaturi ambientale pentru efecte optime de hidratare și răcire. În cele din urmă, Multi Air Flow se asigură că aerul rece este reglat în toate colțurile frigiderului

Frigider LG Side By Side GSLV70PZTE

Frigiderul LG Side by Side GSLV70PZTE este unul dintre cele mai spațioase frigidere LG de pe piață.

Nu numai că este dotat cu rafturi largi, din sticlă, dar există și compartimente mai mici, utilizate de regulă pentru produse lactate, pentru un confort maxim.

Frigiderul funcționează prin intermediul unui compresor liniar pentru a-l face cât mai eficient în ceea ce privește consumul de energie. În afară de aceasta, include și alte caracteristici specifice mărcii LG precum Linear Cooling și Door Cooling pentru a oferi cea mai bună temperatură pentru alimentele dumneavoastră.

Frigider Side By Side LG GSJV91MCAE

Deși acest frigider LG Side by Side de 635l este ceva mai scump, este unul dintre cele mai elegante frigidere pe care îl puteți găsi pe piață. Frigiderul vine cu un compresor Inverter Linear Compressor pentru o mai bună economisire a energiei electrice.

Caracteristicile frigiderului, dar mai ales funcțiile acestuia pentru răcire se asigură că niciun colț al frigiderului, inclusiv tăvile și rafturile ușii, nu ratează tehnologia de răcire superioară.

Cu toate acestea, cea mai mare atracție a frigiderului trebuie să fie LG ThinQ Wi-Fi. Datorită acestei conexiuni Wi-Fi, puteți controla cu ușurință temperatura frigiderului sau îl puteți diagnostica, chiar dacă nu sunteți acasă.

Există, de asemenea, un filtru de aer numit Fresh Balancer, care îndepărtează bacteriile și se asigură că nu există mirosuri neplăcute în interiorul frigiderului. În general, pentru prețul pe care îl plătești, frigiderul oferă un design elegant și caracteristici moderne.

Frigider Side By Side LG GSXV91MBAF

Acest frigider LG side by side de 635L face parte din categoria frigiderelor premium. Frigiderul oferă o capacitate de stocare foarte încăpătoare de 635l, care este una dintre cele mai mari din clasa sa.

Cea mai interesantă funcție a acestui frigider este funcția InstaView care vă permite să vă uitați înăuntrul frigiderului prin 2 bătăi ușoare și consecutive în ușa frigiderului.

Pentru a vă asigura că numeroasele alimente pe care urmează să le depozitați rămân proaspete, frigiderul vine cu mai multe caracteristici ajutătoare. Printre acestea se numără un compresor Smart Inverter Compressor, pentru un consum eficient de energie, Door Cooling, UVnano și diverși senzori digitali pentru detectarea optimă a temperaturii. În plus, funcția FRESH Balancer oferită de LG furnizează cutia de legume cu cea mai bună temperatură și nivelul de umiditate optim pentru a păstra produsele perisabile proaspete pentru mai mult timp. În cele din urmă, diagnosticarea inteligentă de la LG vă va ajuta să faceți față oricăror probleme cu care vă puteți confrunta cu frigiderul.

Frigider LG Side By Side GMX945MC9F

Ultimul frigider, dar și cel mai scump este frigiderul LG Side by Side GMX945MC9F, cu o capacitate de 563L care își justifică prețul datorită calității excelente de care dă dovadă, a tuturor funcțiilor moderne și a eficienței consumului de energie.

Frigiderul, la fel ca cel precedent, este dotat cu funcția InstView Door in Door care vă permite accesul vizual la rafturile din interior prin ciocnirea de 2 ori a geamului. Frigiderul dispune, de asemenea, de cele mai moderne tehnologii, datorită compresorului Compressor Linear Inverter, Door Cooling+ și LG ThinQ Wi-Fi pentru controlul de la distanță al frigiderului. Are de asemenea și un raft pliabil pentru depozitarea sticlelor înalte și un aparat de gheață slim incorporat în ușa frigiderului.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.