Drona DJI Tello: Pret, Pareri și Review Complet

DJI Tello este o dronă ieftină și ușoară, perfectă pentru cei care vor să învețe să piloteze fără să cheltuie prea mulți bani.

DJI Tello

DJI Tello este o dronă de dimensiuni mici, cu o cameră încorporată situată în partea din față, capabilă să capteze fotografii de 5 MP și să transmită clipuri video HD 720p. Este foarte accesibilă ca preț, ideală pentru începători și poate fi pilotată chiar și în interior. Este ușor de configurat, trebuie doar să descărcați aplicația din magazin play sau app store, să o porniți și sunteți gata de zbor. Aceasta poate fi pilotată atât cu telefonul cât și cu tableta.

DJI Tello: Pareri Pro și Contra

Plusuri

 • Este ușor de pilotat, chiar și de pe telefon
 • Se găsește la un preț foarte accesibil
 • O poți lua în buzunar după tine
 • Decolare și aterizare automate
 • Atinge o viteză de 29 Km/h
 • Comenzi foarte responsive
 • Se poate pilota în interior
 • Nu trebuie înregistrată
 • Senzori anti-coliziune
 • Protecții pentru elice

Minusuri

 • Dacă vreți să optați pentru un controller, trebuie să plătiți în plus
 • Nu este foarte stabilă în condiții de vânt puternic
 • Autonomie de zbor de cca 13 minute
 • Raza de acțiune de doar 100 m

DJI Tello: Design

DJI Tello pret

După cum am spus, DJI Tello este o dronă mică, ușor de pilotat atât în exterior cât și în interior, fapt care o face potrivită pentru începători sau pentru copii de peste 10 ani. Tello are un zbor destul de lin, cu mișcări exacte, indiferent dacă o pilotezi cu ajutorul telefonului sau prin intermediul unui controller. Ediția standard vine atât cu protecții pentru elice cât și cu niște senzori anti-coliziune care funcționează destul de bine.

Camera este perfect integrată în corpul dronei și este foarte puțin vizibilă, neexistând niciun cardan. Acest lucru reduce semnificativ riscul de a zgâria sau deteriora obiectivul camerei. Minusul care survine acestui element este faptul că nu prea puteți realiza filmări cinematice, dar la prețul pe care îl are nici nu ne așteptam la o astfel de cameră.

Te-ar putea interesa și:

Cele mai bune drone DJI

DJI Mini 2: Review

DJI Mini 3 Pro: Review

DJI Mavic 3: Review

DJI Avata Pro View

DJI Tello: Performanțe

Când achiziționați drona DJI Tello, aveți de ales între varianta standard sau varianta cu 2 baterii suplimentare. Iar având în vedere faptul că timpul de zbor pentru o baterie este de 13 minute și durata de încărcare a bateriei este de o oră, personal vă recomand să optați pentru bateriile în plus. Astfel, nu veți fi nevoit să așteptați o oră întreagă până puteți iar să pilotați drona.

Deși este o dronă mică, are o viteză destul de impresionantă de aproximativ 29 Km/h. Raza de acțiune este de doar 100 de metri, dar vă oferă suficient spațiu pentru a atinge viteza maximă, iar pentru o dronă controlată strict cu ajutorul wifi-ului, mie mi se pare suficient. Pe lângă zbor în direcție dreaptă, aceasta mai poate face și câteva giumbușlucuri precum 8 filp-uri în aer și poate plana sus-jos cu ajutorul funcției de Bounce. Nu face cine știe ce, dar vă asigur că cei mici sunt foarte încântați și uimiți de performanțele dronei.

Am tot menționat faptul că este o dronă ușoară și compactă dar am omis să vă spun greutatea acesteia. Ei bine, DJI Tello vine la nici mai mult nici mai puțin de 80 de grame. Știu, pare o glumă dar chiar asta e greutatea ei reală (am cântărit-o) și acest lucru are atât plusuri cât și minusuri. Singurul minus este reprezentat de capacitățile dronei de a sta în aer pe perioade lungi de timp și de a avea o viteză foarte mare. Partea bună este că, având o greutate atât de mică, nu trebuie înregistrată nici la primărie și nici pe site-ul oficial. După cum bine știți, dacă o dronă depășește greutate de 250 de grame, aceasta trebuie înscrisă pe AACR.

DJI Tello specificații

Dimensiuni: 98×92.5×41 mm

Raza de Operare: 100 metri

Conectivitate: USB/WI-FI/Bluetooth/FPV

Protecții Elice: DA

Port: Micro USB

Timp de zbor: 13 minute/baterie

Rezoluție Video: HD 720p

Senzor: 5 megapixeli

Greutate: 80 grame

Viteză de Zbor: 29 Km/h

DJI Tello pret

Când vine vorba de preț, DJI Tello este cea mai ieftină dronă DJI de pe piață la momentul actual. Iar la doar 500 de lei primiți o dronă calitativă, cu o autonomie de zbor decentă și o cameră de nivel mediu care filmează clipuri HD la 720p și face niște poze bunicele. Deși nu are o rază de operare foarte mare (dronele de nivel superior de la DJI ating chiar și 15 Km), are un semnal foarte bun pe cei 100 de metri și poate face câteva acrobații în aer. Una peste alta, este o dronă excelentă pentru începători, pentru copii sau pentru cei care vor să-și dezvolte abilitățile de pilotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.