Drujba Husqvarna 365 X-TORQ | Pret, Pareri și Review Complet

Am scris recent un articol despre cele mai bune drujbe marca Husqvarna, dar am observat că una dintre ele stârnește cele mai mult interesul utilizatorilor, și anume drujba Husqvarna 365 X-TORQ. Și pot să înțeleg exact de ce. Este o adevărată BESTIE. În cele ce urmează vom efectua o recenzie completă în care vom discuta atât despre punctele forte ale drujbei cât și despre cele slabe.

drujba husqvarna 365

Dacă dați un simplu search pe google să vedeți cum arăta prima drujbă din lume veți constata faptul că era extrem de mare și greoaie, fiind nevoie de 2 bărbați vânjoși pentru a putea fi folosită.

Astăzi, s-au făcut atât de multe îmbunătățiri încât chiar și drujbele cele mai profesionale au o greutate relativ mică, în ciuda unei puteri foarte mari, iar un aparat de tăiere extraordinar care stă mărturie a progresului rapid al acestor aparate este drujba Husqvarna 365 X-TORQ. Această drujbă puternică și robustă demonstrează toate cele trei caracteristici esențiale pe care orice drujbă ar trebui să le dețină: putere mare, greutate redusă și fiabilitate deosebită.

Drujba Husqvarna 365 X-TORQ Specificații

 • Capacitate cilindrică – 70,7 cm³
 • Putere – 4,8cp
 • Lungimea lamei 46cm
 • Viteza maximă a lanțului – 13,300 RPM
 • Carter din magneziu
 • Dispune de un mâner ergonomic
 • Greutate – 6,4 kg
 • Pornire rapidă cu sistemul STOP – START
 • Consum redus de carburant
 • Volumul rezervorului de carburant – 0,77l
 • Volumul rezervorului de ulei – 0,4l
 • Nivelul zgomotului – 119db

Lama drujba Husqvarna 365

O caracteristică extrem de plăcută la această drujba Husqvarna 365 este lungimea lamei. Cu doar 46 cm, este suficient de mare pentru a nu incomoda la tăierea arbuștilor groși, dar nici nu este atât de lungă încât să devină greoaie și dificil de folosit, deoarece anumite drujbe cu lame foarte lungi tind să fie ușor de dezechilibrat.

Piese drujba Husqvarna 365

Din recenziile citite, nu am văzut nici măcar unul în care cineva să se plângă de faptul că a trebuit să schimbe vreo piesă, deci vom deduce automat că este o drujbă destul de calitativă și durabilă. În orice caz, piesele care se schimbă cel mai des la drujbe sunt relativ ieftine și foarte ușor de găsit. Cele mai întâlnite sunt capacele de bujie, furtunul de benzina, garnituri de drujba, buson de benzina, rulment de ambielaj, amortizoare, cablu de acceleratie drujba, filtru de aer, etc. Toate acestea sunt piese minore care costă în jur de 10 lei fiecare.

Lant drujba Husqvarna 365

Lantul drujbei este un lant de tip OREGON cu o viteză impresionantă de 13,300 RPM (sau 20,7 m/s) și o grosime de 1,3mm. Dacă vă faceți griji în privința unui posibil recul, mecanismul de inerție va opri lanțul automat din mers. Acest lucru reduce semnificativ riscul de a vă răni.

Maner drujba Husqvarna 365

Drujba dispune de un maner de 18 cm ergonomic, ceea ce oferă o aderență mult mai bună și reduce riscul oboselii provocat de mânerele incomode.

Drujba Husqvarna 365 – Funcții principale

Aceasta are o mulțime de funcții impresionante dar vom trece frugal prin cele mai importante

Motorul X-TORQ – oferă un consum mai redus de carburant și reduce semnificativ emisiile de noxe toxice

Carter din magneziu – acesta este durabil și rezistent pentru turațiile puternice folosit la toate drujbele profesionale

Filtru de aer cu sistem de fixare rapid

Dotat cu o pompă de ulei cu debit reglabil – ajută la lubrifierea lanțului cu cantitatea potrivită de ulei

Întinzător de lant – drujba dispune de un întinzător de lanț care este situat pe laterala drujbei ceea ce face ca procesul de tensionarea drujbei să fie mult mai rapid și mai ușor

Amortizoare LowVib – amortizorul drujbei Husqvarna 365 X-TORQ previne vibrațiile puternice, protejându-vă astfel brațele și reducând oboseala care s-ar fi format în sens contrar.

Drujba Husqvarna 365 – manual

Dacă aveți neclarități în ceea ce privește drujba și vreți să aruncați o privire mai amănunțită asupra tuturor caracteristicilor pieselor din care este formată drujba, vă recomandăm să consultați acest manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.