FRIGIDER FRENCH DOOR | REVIEW COMPLET

Nimic nu adaugă o urmă de eleganță și stil unei bucătării așa cum o face un frigider french door. E un sentiment aparte să deschizi acele uși duble și să simți că ai suficient spațiu de depozitare pentru pentru orice ai cumpărat, de la pepeni, până la pui mari și torturi.

Pe lângă spațiul de depozitare foarte mare de care dispun, frigiderele cu uși franceze oferă de cele mai multe ori un set de caracteristici foarte utile. Dacă simțiți nevoia să beți un pahar de apă de la dozator, un aparat pentru făcut gheață sau doar un design glamour, atunci trebuie să dețineți un astfel de frigider. Mai mult decât atât, acest tip de frigidere french door sunt dotate cu un șașiu mai mare, care oferă mai mult spațiu compresoarelor și au un flux al aerului superior.

  Nume Specificații Preț
Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+ -sistem de răcire No Frost
-capacitate 300l
-display touchscreen
-înălțime 186cm
-clasa energetică A++
Verifică Prețul
Frigider French Door Beko GNO4031GS -capacitate 421l
-înălțime 180cm
-sistem de răcire No Frost
-funcție de răcire rapidă
-funcție de congelare rapidă
Verifică Prețul
Frigider French Door Hotpoint E4D B C1 -volum net 399l
-înălțime 195,5cm
-sistem răcire No Frost
-sertar special Food Care Zone
Verifică Prețul
Frigider French Door Beko GN1416231XPN -volum 572l
-sistem Neo Frost Dual Cooling (previne amestecarea mirosurilor și ajută la distribuirea uniformă a umidității)
-funcție Fresh Blue Light

Verifică Prețul
Frigider French Door Whirlpool WQ9 B2L -volum 594l
-funcție de economisire a energiei
-control electronic
-funcție Full No Frost
-compartiment separat Flexi Freeze cu 3 setări de temperatură

Verifică Prețul

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+

(CEL MAI BUN FRIGIDER FRENCH DOOR DE BUGET)

După cum am menționat anterior, frigiderul Heinner French Door este de departe cel mai bun frigider de buget pe care l-ați putea alege.

Acesta beneficiază de câteva funcții foarte interesante precum o alarmă care pornește în momentul în care uitați ușa deschisă, o funcție ECO care vă va ajuta să economisiți energie, un sistem de răcire NoFrost care îndepărtează umiditatea și împiedică formarea gheții în congelator și să nu uităm de volumul net (mai mult decât onorabil) de 300l. Toate aceste funcții, alături de un design modern fac acest frigider un candidat bun pentru bucătăria dumneavoastră. Găsiți frigiderul AICI.

Frigider French Door Beko GNO4031GS

Ce face acest frigider Beko special, pe lângă volumul său de 421l, este sistemul de răcire NeoFrost Cooling care previne formarea mirosurilor neplăcute de la mâncarea veche și distribuie uniform umiditatea în toate compartimentele oferind astfel un sistem complet de răcire perfect pentru persoanele care mai uită resturi din când în când in frigider.

Un alt aspect interesant deținut de acest aparat este silențiozitatea de care dă dovadă deoarece beneficiază de un compresor ProSmart Inverter care oferă cel mai mic nivel de zgomot alături de un consum energetic redus

Frigider French Door Hotpoint E4D B C1

Nu multă lume a auzit de marca Hotpoint. Ceea ce este păcat deoarece oferă produse extra-calitative și au un consum energetic destul de redus.

Avem aici un frigider tip French Door cu un volum mai mult decât impresionant care atinge aproape 400l, cu un sertar separat numit Food Care Zone care atinge o temperatură de  0°C, fiind perfect pentru păstrarea alimentelor ce necesită o atenție mai sporită precum carnea de diferite tipuri.

Frigider French Door Beko GN1416231XPN

Cu un volum impresionant de 572l, acest frigider French Door vine la pachet cu o funcție Ion Guard care ajută la prevenirea care contracarează bacteriile și germenii care sunt responsabili pentru mirosurile neplăcute din interiorul frigiderului.

Dispune, de asemenea, de un display touchscreen care vă ajută la reglarea temperaturii interioare cât și la selectarea modului de funcționare pe care îl doriți.

O funcție interesantă de care dispune acest frigider este funcția Mod Vacanță care, odată activată ajută la economisirea energiei, alimentele rămânând proaspete pe tot parcursul vacanței dumneavoastră.

Frigider French Door Whirlpool WQ9 B2L

Ultimul, dar nu cel din urmă este frigiderul French Door din gama Whirpool. Cu cea mai mare capacitate de depozitare din această listă (594l) acest frigider este perfect pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care își fac cumpărăturile pe perioade mai lungi de timp.

Frigiderul beneficiază de un compartiment separat, situat în congelator, care are 3 setări de temperatură

  • -7°C (pentru a scoate carnea și a o pune direct în tigaie)
  • -12 °C (menține deserturile pe perioade lungi)
  • – 18°C(păstrează orice aliment într-o stare bună pe perioade mai lungi de un an)

Dacă aceste frigidere nu sunt pe placul dumneavoastră, vă recomandăm să aruncați o privire asupra acestor frigidere ieftine în 2 uși

Ce sunt frigidere French Door?

Așa numitele frigidere cu ușă franceză dispun de uși duble care se deschid spre exterior, putând deschide atât o singură ușă, cât si ambele uși concomitent, descoperind astfel rafturi largi și încăpătoare în interiorul frigiderului.

Avantajele utilizării unui frigider French Door

  • Sunt mari, cu o capacitate foarte mare de depozitare. Este mult mai ușor să depozitați platouri sau farfurii largi, atât în frigider cât și în congelator, spre deosebire de frigiderele cu o singură ușă .
  • Sunt elegante. Dacă aveți o bucătărie modernă și doriți să-i oferiți un plus de stil, atunci acest tip de frigidere French Door sunt mai mult decât potrivite.
  • Diferite stiluri și tipuri de configurații. Frigiderele French Door vin în diferite dimensiuni și tipuri de sertare, astfel puteți opta pentru congelatoare de tip sertar sau de tip raft
  • Diverse opțiuni și configurații smart.

Frigiderele French Door sunt una dintre cele mai populare modele când vine vorba de refrigeratoare moderne. Datorită popularității lor, veți descoperi că sunt disponibile pe o scară largă de dimensiuni și cu o varietate de finisaje și caracteristici. Asta însemnând că veți putea asorta cu ușurință frigiderul cu alte electrocasnice din bucătăria dumneavoastră. De asemenea există multe companii de electrocasnice din care puteți alege. De la frigiderele samsung până la frigidere Beko și Hotpoint.

Marea majoritate a frigiderelor French Door sunt se descurcă foarte bine când vine vorba de consumul energetic și puteți economisi foarte mult în această privință. Multe modele de frigidere au certificate de trecere al consumului, ceea ce le face să fie cu cel puțin 20% mai eficiente față de frigiderele standard, economisind astfel bani la factura lunară de curent.

Unele modele sunt eficiente din punct de vedere energetic și este posibil să economisiți mai multă energie, deoarece puteți deschide doar o singură ușă pentru a accesa rapid ceea ce aveți nevoie, fără a deschide întregul frigider și a lăsa să iasă mai mult aer rece. Multe modele cu ușă franceză sunt certificate Energy Star, ceea ce face ca aparatul să fie cu aproximativ 20% mai eficient din punct de vedere energetic decât un frigider standard și vă va economisi bani la factura lunară de energie.

În general, frigiderele cu ușă franceză tind să fie mult mai late și să ofere mult mai mult spațiu de depozitare decât modelele clasice cu congelator superior. Acest aspect le face perfecte pentru familiile cărora le place să facă multe cumpărături. Marea majoritate au rafturi reglabile, astfel vă oferă posibilitatea de a configura frigiderul exact după placul dumneavoastră.

De asemenea, frigiderele French Door permit o mai mare flexibilitate în ceea ce privește aspectul depozitării. Una dintre caracteristicile comune pe care le regăsiți la aceste modele sunt compartimentele spațioase de pe uși care permit depozitarea sticlelor mari de lapte și de suc, astfel încât acestea să nu ocupe spațiu în compartimentele principale. Rafturile glisante și reglabile ajută la depozitarea articolelor spațioase, iar sertarele cu lățime completă sunt extrem de utile pentru depozitarea gustărilor și a alimentelor preambalate, precum și a articolelor mari, cum ar fi platouri și foi de tort.

Unele modele au sertare separate care pot fi controlate în ceea ce privește temperatura pentru a avea o mai buna depozitare a unor alimente specifice cum ar fi carnea, delicatesele și vinul.

Mai mult decât atât, o mare parte din modelele de frigidere French Door au parte de caracteristici avansate cum ar fi permiterea conectivității prin Wi-Fi, dozatoare de apă cu umplere automată și diverse funcții care ajută alimentele să reziste pe o perioadă mai lungă de timp.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.