FRIGIDER SAMSUNG BESPOKE | PREȚ, SPECIFICAȚII ȘI REVIEW COMPLET

În luna martie 2022 am terminat renovarea bucătăriei din apartamentul în care m-am mutat și am optat pentru frigiderul Samsung Bespoke  RR39A746322/EO. Dat fiind faptul că îl am de aproximativ 7 luni m-am gândit să scriu o recenzie completă, cu plusuri și minusuri, în care o sa vă prezint detaliat toate specificațiile frigiderului, prețul și părerea mea personală.

Specificații

Samsung Bespoke RR39A746322/EO No Frost este un frigider ieftin, cu o singură ușă, modern, elegant cu un design care poate fi personalizat. Îl găsiți în diferite variante de materiale precum

  • Clean Glass
  • Satin Glass
  • Glam Glass
  • Cotta Metal
  • Steel Metal

Are de asemenea și o varietate de culori din care puteți alege, dar eu personal am ales negrul deoarece are un aspect foarte elegant și se potrivește foarte bine cu restul bucătăriei mele. Vă recomandăm, deci, să faceți o analiză vizuală a bucătăriei dumneavoastră și să alegeți varianta care s-ar potrivi cel mai bine

Mărime și spațiu de depozitare

Când vine vorba de mărime , frigiderul Samsung Bespoke are o înălțime de 185cm și este dotat cu 6 rafturi încăpătoare alături de un compartiment pentru fructe și legume. 7 suporturi pentru ușă și suporturi pentru sticle.

Un lucru care ne place foarte mult la acest frigider este faptul că are o capacitate foarte mare de depozitare deoarece pereții frigiderului sunt destul de subțiri (Tehnologia SpaceMax folosește o izolație de cea mai înaltă eficiență, fapt care le permite pereților să fie mai subțiri, fără să compromită totuși eficiența energetică). Astfel avem mult mai mult spațiu în interiorul frigiderului fără o creștere a dimensiunii exterioare.

Ușă reversibilă

Frigiderul Samsung Bespoke RR39A746322/EO vine cu opțiunea de schimbare a balamalelor, asigurându-vă astfel alegerea direcției în care să se deschidă ușa. Această opțiune este ideală deoarece vă oferă flexibilitatea de a pune frigiderul oriunde în bucătărie fără să vă încurce.

Dacă nu aveți mult spațiu în bucătărie vă recomandăm alegerea unui frigider cu o singură ușă în detrimentul celor cu 2 uși deoarece, pe lângă dimensiunea acestuia, aveți și două uși care se deschid în direcții opuse care vă vor ocupa și mai mult spațiu.

Răcire

Frigiderul beneficiază de un sistem de răcire All Around Cooling care permite răcirea, în mod egal, a întregului frigider. Răcirea se face prin intermediul unor grile de ventilație situate în dreptul fiecărui raft, fapt care permite păstrarea alimentelor proaspete pe o perioadă mai lungă de timp.

În momentul în care deschideți ușa pe perioade îndelungate de timp și frigiderul pierde o parte din aerul rece, acesta restabilește temperatura în momentul în care ușa este închisă.

Vezi prețul frigiderului aici

Zero gheață

Având în vedere că este un frigider care dispune de tehnologia No Frost, nu trebuie să vă faceți griji în privința formării de gheață la marginile frigiderului. Tehnologia smart de care beneficiază acest frigider împiedică cu succes depunerile de gheață și vă scutește astfel de tot procesul stresant și copleșitor al decongelării.

Funcție de răcire rapidă

Frigiderul Samsung Bespoke RR39A746322/EO dispune de o funcție care permite răcirea rapidă a alimentelor și băuturilor prin apăsarea unui simplu buton numit Power Cool care suflă aer mai rece și foarte intens în frigider, răcind astfel în timp util alimentele și băuturile pe care le pregătiți pentru un posibil eveniment sau cină în familie.

Personal nu am folosit foarte des această funcție pentru ca de obicei pregătesc din timp tot ce am nevoie pentru o petrecere, dar în rarele momente în care m-am folosit de această funcție și-a făcut treaba foarte bine. În nici de minute aveam sticle de vin reci, fructe la temperatura potrivită și ciocolată care începuse să se topească în stare solidă.

Nivel de umiditate optimă

Sertarul pentru legume și fructe, pe lângă faptul că este foarte încăpător, permițându-vă astfel să depozitați articole voluminoase, vine și cu o funcție smart de Humidity Control care reglează constant gradul de umiditate, menținând astfel un nivel optim pentru fructele și legumele dumneavoastră.

Consum

Dacă vă faceți griji în privința consumului, ei bine, ar trebui să nu vă mai faceți. Frigiderul Samsung Bespoke are un consum mediu anual de 120kwh datorită tehnologiei Digital Inverter care nu doar că scade semnificativ consumul energetic, dar diminuează și zgomotul frigiderului remarcabil de mult, făcându-l astfel un frigider destul de silențios. Găsiți aici frigiderul la preț redus

Concluzii

Frigiderul Samsung Bespoke RR39A746322/EO reprezintă o alegere excelentă atât în ceea ce privește design-ul cât și mărimea și cantitatea de consum. Capacitatea de depozitare este mai mult decât suficientă pentru cumpărăturile unei familii de 3-5 persoane iar funcțiile inteligente de care dispune vor face folosirea frigiderului să fie cât mai simplă și avantajoasă.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.