MINI FIERĂSTRĂU ELECTRIC CU ACUMULATOR | PREȚ, REVIEW ȘI SPECIFICAȚII

Un mini fierăstrău electric cu acumulator este ideal pentru treburile ușoare din grădină. Deși sunt semnificativ mai mici decât fierăstraiele electrice de dimensiuni normale, acestea vor reprezenta un real ajutor în momentul în care trebuie să tăiați crengi în locuri incomode. Deși sunt mai slabe din punct de vedere al puterii, acestea vin cu avantajul versatilității. Mai jos am creat o listă cu cele mai bune mini fierăstraie electrice, alături de care am atașat specificațiile tehnice și un link către cel mai mic preț de pe piață găsit de mine. Sper să vă fie de folos!

  Nume Specificații Preț
Mini fierăstrău electric cu acumulator DMS putere 700W
-greutate 1,6 kg
-lungime lamă 10 cm
-autonomie acumulator 60 minute
Verifică Prețul
Mini fierăstrău electric cu acumulator MEROUS -putere 1100W
-viteză maximă 2850 RPM
-lungime lamă 15 cm
-capacitate acumulator 1500 mAh
-accesorii incluse
Verifică Prețul
Mini fierăstrău electric cu acumulator FOLIXS -putere 850W
-viteză maximă 3000 RPM
-lungime lamă 13 cm
-capacitate acumulator 1500 mAh
-2 baterii
-accesorii incluse
Verifică Prețul
Mini drujbă electrică cu acumulator MEROUS -putere 1100W
-viteză maximă 2850 RPM
-lungime lamă 15 cm
-capacitate acumulator 1500 mAh
-2 baterii
-accesorii incluse
Verifică Prețul
Mini drujbă electrică cu acumulator LIDERMAN putere 5,8cp
-viteză maximă 2850 RPM
-lungime lamă 40 cm
-baterii 3000 mAh
-2 baterii
-accesorii incluse și trusă de transport
Verifică Prețul

De ce să achiziționezi un mini fierăstrău electric cu acumulator?

V-ați putea gândi că aveți nevoie de cel mai mare și mai puternic fierăstrău electric cu acumulator pe care îl puteți găsi pe piață (vă lăsăm aici un articol cu cele mai bune drujbe makita), însă acest lucru nu este mereu necesar. Uneori aveți mai multă nevoie de un mini fierăstrău electric pentru micile proiecte și lucrări din curte. Dacă locuiți într-o zonă unde aveți mulți copaci care trebuie tunși sau aveți nevoie de un aparat pentru tăiat, ușor, versatil și puternic, atunci o mini drujbă cu acumulator este exact ce vă trebuie, iar mai jos vom face o prezentare puțin mai amănunțită despre mini fierăstraiele noastre preferate.

Mini fierăstrău electric cu acumulator DMS

Acest fierăstrău electric de buget, marca DMS este destul de eficient și poate tăia un lemn cu diametru de 14 cm în mai puțin de 10 secunde.

Cu o greutate de 1,6kg și o lungime totală de 30 cm, acest mini fierăstrău este perfect pentru lucrările care necesită ținerea aparatului deasupra capului deoarece este foarte ușor de mânuit și nu trebuie să vă îngrijorați în privința extenuării brațului.

Mini fierăstrău electric cu acumulator MEROUS

Cu o capacitate a acumulatorului de 1500mAh și o putere impresionantă de 1100W, această mini drujbă este simplu de asamblat (conține un manual micuț care vă va fi de ajutor la asamblare).

Deși are multe similarități cu celelalte mini fierăstraie electrice din aceeași categorie de preț, acesta este cel mai bine vândut datorită fiabilității acestuia.

Mini fierăstrău electric cu acumulator FOLIXS

Aici avem de-a face cu un mini fierăstrău dotat cu un motor performant, o viteză maximă de 3000RPM și o lungime generoasă a lamei de 13 cm. Toate acestea la o greutate impresionantă de doar 0,7 kg.

Vine la pachet cu 2 baterii, 3 lanțuri, mănuși de protecție, o șurubelniță, o foarfecă de grădină și alte câteva accesorii.

Poate tăia un lemn cu diametrul de 8cm în doar 4 secunde.

Mini fierăstrău electric cu acumulator MEROUS

Cu o putere de 1100W și o lungime a lamei de 15 cm, acest aparat de tăiere este mai mult decât suficient pentru doborârea copăceilor cu diametru de 10-15 cm.

Cele 2 baterii care vin la pachet cu fierăstrăul vă asigură o folosire îndelungată a aparatului.

Cu o dimensiune subțire și confortabilă la doar 1,7 kg este numai bună pentru tunderea copacilor și pentru tăierea acestora.

Mini drujbă electrică cu acumulator LIDERMAN

O dimensiune mică precum cea a fierăstrăului electric cu acumulator LIDERMAN o face extrem de portabilă.

Lanțul nu are probleme cu blocarea și oferă o tăiere extrem de fină și rapidă. Greutatea acesteia de doar 0,7kg o face suficient de ușoară chiar și pentru utilizarea sculei de către persoane tinere sau de către femei.

Se descurcă mai mult decât bine cu orice treabă efectuată în gospodărie.

Pentru ce este bun un mini fierăstrău electric cu acumulator?

În primul rând, acest aparat este cel mai adesea folosit la tăierea ramurilor copacilor. Folosirea unei drujbe de dimensiuni normale poate face dificilă încercarea de a tăia ramurile din copaci deoarece sunt grele și destul de incomode.

Tăierea arbuștilor și a gardurilor vii. Odată cu dimensiunile reduse vin la pachet și ușurința și versatilitatea cu care aceste mini fierăstraie pot fi mânuite. Modelarea unui gard viu doar prin intermediul unei foarfece de grădină poate fi costisitor din punct de vedere al timpului, deci este mult mai rentabil să optați pentru un mini fierăstrău electric cu acumulator. Tot aducem în discuție aspectul bateriilor deoarece, o mini drujbă cu fir vă restricționează din punct de vedere al mobilității. Deși puteți folosi un prelungitor, în momentul în care folosiți un mini fierăstrău electric cu acumulator nu trebuie să vă faceți griji în privința cablului care v-ar sta în drum.

Tăierea lemnului. Dacă aveți nevoie să tăiați articole de cherestea pentru proiectele dumneavoastră personale de tâmplărie, puteți folosi cu ușurință un mini fierăstrău. Spre deosebire de drujbele mari, care sunt dificil de controlat, acestea sunt mult mai bune pentru bucăți de lemn mai delicate sau mai subțiri.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă placă și ACESTA

Mini Fierăstraie Electrice sau pe benzină?

Mini fierăstraiele electrice sunt mult mai ușor de folosit și nu produc emisii toxice. Mai mult decât atât, au mai puține piese, sunt mai ușoare și mult mai ușor de întreținut. Partea mai puțin plăcută la acest tip de drujbe este faptul că nu sunt la fel de puternice precum cele pe gaz. Pe măsură ce bateria se epuizează, drujba livrează mai puțină putere motorului.

Cu toate astea, drujbele pe gaz oferă o putere de tăiere net superioară, ceea ce le face optime pentru gestionarea crengilor groase. Odată cu forța vin la pachet și greutatea sporită, zgomotul și emiterea gazelor de eșapament.

Deci drujba perfectă depinde doar de nevoile dumneavoastră.

Cum alegem cel mai bun mini fierăstrău electric?

Modul în care urmează să utilizați unealta și în ce scop este, probabil, aspectul principal pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când alegeți un fierăstrău electric

  • Experiența dumneavoastră. Este acesta primul motoferăstrău pe care îl achiziționați sau intenționați să-l înlocuiți pe cel vechi?
  • Frecvența utilizării. Cât de des o să folosiți această unealtă?
  • Pentru ce tip de lucrări doriți să o achiziționați. Vreți să vă mențineți grădina frumoasă sau o veți folosi pentru tăierea lemnelor pentru foc ?
  • Ce tip de lemne intenționați să tăiați? Ce diametru au trunchiurile? Dacă veți lucra cu lemne moi precum pinul, molidul sau plopul atunci nu aveți nevoie de cea mai potentă drujbă, dar dacă urmează să tăiați lemne cu esență tare cum sunt stejarii, nucul sau fagii atunci vă recomandăm un mini fierăstrău electric puternic.

SFATURI ȘI CARACTERISTICI GENERALE

Pe lângă cerințele dvs. de utilizare și de tipul sursei de alimentare a drujbei, care sunt principalele caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când alegem un mini fierăstrău electric? Vorbind de parametrii tehnici principali, cu siguranță puterea, adică valoarea exprimată în kW sau HP, și lungimea barei de ghidare sunt factorii principali de luat în considerare.

Puterea ar trebui să fie proporțională cu dimensiunea ramurilor sau a butucilor care urmează să fie tăiate și cu duritatea lemnului. Dacă folosiți un mini fierăstrău cu lanț care nu este suficient de puternic în raport cu lucrările pe care le efectuați, este posibil ca acesta să fie supraîncărcat frecvent, ceea ce va duce la o durată de viață scăzută. În schimb, dacă achiziționați un mini fierăstrău electric mai puternic decât este necesar, veți face o investiție mare pentru o unealtă care este folosită rar și care ar putea fi înlocuită în mod profitabil cu un fierăstrău electric cu acumulatori mai ușor de manevrat.

O altă componentă importantă de luat în considerare a motoferăstrăului este frâna cu reacție rapidă. Adică dispozitivul de siguranță care vă protejează în cazul unui recul, adică o zdruncinare bruscă în sus și în spate a uneltei în timpul tăierii. În acest caz, frâna cu reacție rapidă se aplică automat pentru a opri instantaneu mișcarea lanțului. Frâna poate fi, de asemenea, acționată manual, împingând-o spre bara de ghidare, folosind aceeași acțiune necesară înainte de a porni motorul. Frâna funcționează, de asemenea, ca o protecție pentru mâini.

În final, un alt aspect care trebuie luat în considerare este caracterul practic al mini fierăstrăului electric, care reprezintă ergonomia ustensilei și greutatea perfect echilibrată în raport cu puterea mașinii și cu statura dumneavoastră. Practicitatea înseamnă, de asemenea, o întreținere ușoară a aparatului, adică:

  • lanț ușor de întins
  • bară de ghidare și lanț care pot fi montate/demontate în câteva minute.
  • filtru de aer, filtru de combustibil și bujie care pot fi verificate și înlocuite cu ușurință.

Care este cel mai bun mini fierăstrău electric cu acumulator?

Totul depinde de cum intenționați să-l folosiți. Dacă tăiați ramuri groase atunci aveți nevoie de o unealtă puternică, cu o bară de lanț lungă.

La ce folosim un mini fierăstrău electric cu acumulator?

Este ideal pentru lucrări ușoare, cum ar fi amenajarea grădinii, tăierea ramurilor mici , tăierea copacilor din curte, tăierea bambusului etc.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.