Cea mai bună perie de păr Rowenta | Preț, Păreri și Recomandări

Orice femeie își dorește un dispozitiv versatil, care nu numai că poate să usuce rapid și cu ușurință părul umed dar, în același timp să îi ofere volumul și forma dorită cât și un aspect sănătos.

Și tocmai am descoperit că există un astfel de dispozitiv. Acesta este o perie de păr Rowenta care poate transforma orice tip de păr în ceva extraordinar. Și pentru că există o gamă foarte largă de prețuri, am consolidat o listă cu TOP 6 cele mai bune perii de păr Rowenta pentru toate tipurile de păr și pentru orice buget.

Citiți, de asemenea și articolul nostru despre cele mai bune uscătoare de păr cu difuzor.

perie de păr rowenta
 • Conceput cu 2 trepte de viteză
 • Vine la pachet cu 2 perii
 • Oferă părului un aspect mai îngrijit
 • Ușor de manevrat
 • Se poate folosi atât pentru uscare cât și pentru coafare
 • Vezi review-ul complet pentru Rowenta Brush Activ Premium Care aici
 • Peste 700 de review-uri pozitive
perie de par pentru par cret
 • 3 trepte reglabile de temperatură (între 160-200°C)
 • Combate electrizarea părului
 • Perfect pentru părul creț
 • Tehnologie Thermo Control care ajută la menținerea temperaturii pe tot parcursul procesului
 • 165 de review-uri pozitive la momentul actual
perie de par rowenta cu 2 setări de temperatură
 • Un aparat foarte versatil
 • Părul rămâne cu o textură moale după fiecare utilizare
 • Destinat pentru uscare, ondulare sau îndreptare
 • 2 setări de temperatură
 • Lungime cablului de alimentare – 1,8 metri
perie de par rowenta profesionala
 • Conceput pentru stilizarea profesională a părului
 • Oferă strălucire părului
 • Vine la pachet cu 3 accesorii detașabile
 • 3 trepte de temperatură
 • Dotat cu un generator de ioni
 • Ușor de utilizat atât de începători cât și pentru profesioniști
 • Greutate mică pentru o eficiență sporită a utilizării
perie de par pentru salon
 • Calitate profesională exact ca la salon
 • Ușor de manevrat
 • Funcție specială pentru volum
 • 3 trepte de temperatură
 • Beneficiază de un concentrator pentru pre-uscare
 • Nu arde sau deteriorează părul
perie de par anti frizz
 • Poate fi folosită direct pe părul ud
 • Oferă părului un aspect natural și sănătos
 • Descurcă părul cu mare ușurință
 • Husa pentru depozitare inclusă o face ușor de transportat
 • Usucă și coafează părul în aproximativ 5-10 minute
 • Este anti frizz
 • Ușor de folosit datorită greutății sale reduse și a meniului intuitiv

Perie de păr Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540

perie de par rowenta ieftina

Deschidem topul cu o perie Rowenta care are în momentul actual peste 700 de review-uri pozitive și putem să înțelegem de ce – este calitativă și foarte accesibilă ca preț. Are o putere de 1000W alături de 2 trepte de viteză și 2 setări de temperatură iar din punct de vedere al manevrabilității nu veți avea nici cea mai mică problemă deoarece peria este foarte ușoară.

Periile sunt prevăzute cu o rotație în ambele direcții, în urma căruia șuvița de păr se înfășoară automat pe perie cu o mișcare lină. Că tot am vorbit de peri, aceștia sunt naturali, lucru care facilitează efectul de anti-frizz.

Vă recomandăm să citiți review-ul nostru complet AICI

Perie pentru păr Rowenta Power Straight CF5820F0

perie pentru par rowenta

Dacă ați avut până acum probleme cu încâlcirea părului sau cu agățarea acestuia în peria pe care o foloseați puteți să uitați. Cu această perie Rowenta Power Straight vă puteți lua adio de la părul sârmos, cu aspect neplăcut. Are 3 setări de temperatură (160-180-200°C) și este concepută special pentru părul creț care are tendința de a se electriza.

Se folosește exclusiv pe părul uscat, iar după cel mult 2 utilizări veți uita complet de placa pentru îndreptat părul. Peria este prevăzută cu instrucțiuni afișate pe cutie, dar este foarte simplu și intuitiv să o folosiți.

Perie de îndreptat parul Rowenta CF961LF0

perie de îndreptat părul rowenta

Trecem la următoarea perie de pe această listă, și anume Rowenta CF961LF0 cu o tehnologie Pro Dual Motion și un generator de ioni. Oferă părului o strălucire incredibilă, iar utilizarea se poate face atât pe părul uscat cât și pe păr umed.

Este prevăzută cu 2 capete interschimbabile de 38 mm (pentru păr scurt și breton) și 55mm (pentru păr de lungime medie spre lung sau cu fir gros) iar onduleurile rezistă chiar până la 3 zile de la utilizare. Că tot veni vorba de utilizare, procesul de îndreptare a părului durează maxim 10 minute (pentru un efect de salon).

Perie rotativă Rowenta ultimate experience CF9620F0

perie rotativă rowenta

Trecem la una dintre cele mai populare perii rotative de la marca Rowenta și anume modelul Ultimate Experience CF9620D0 care a fost conceput cu 3 trepte reglabile de temperatură și 3 capete interschimbabile pentru orice tip de păr (de la păr scurt, fără volum până la păr creț sau cu aspect de mătură).

Peria este prevăzută cu 2 butoane poziționate chiar la baza capului de unde puteți alege sensul rotației (interior-exterior). De altfel, generatorul de ioni reduce substanțial efectul de electrizare, rămânând la final cu un păr moale și strălucitor.

Perie de păr Rowenta Ultimate Care CF9720F0

perie de păr rowenta ultimate care

Dacă vreți să obțineți o coafură strălucitoare, exact ca la un salon, atunci aveți posibilitatea folosind această Ultimate Care CF9720F0. Este sigură pentru folosirea atât pe părul umed cât și pe cel uscat iar dacă vă interesează un păr voluminos atunci cu siguranță nu veți regreta decizia de a folosi această perie rotativă cu aer cald.

Aparatul oferă o uscare destul de rapidă în același timp în care oferă și volum părului fin, care duce lipsa dar are în același timp o căldură blândă, care nu arde părul sau scalpul. Este prevăzută cu 2 capete, dintre care o perie rotativă și un concentrator pentru pre-uscare pe care să îl folosiți după ce spălați părul. Mai mult, lungimea cablului de alimentare este de 1,8m.

Perie de îndreptat părul Rowenta Express Air CF6220F0

perie de îndreptat părul rowenta express air

Ultima de pe această listă este această perie profesională de îndreptat părul Rowenta Express Air CF6220F0 cu 3 trepte de temperatură reglabile și cu o tehnologie inovatoare Thermo Control. Se poate folosi direct pe părul ud, abia spălat și nu veți avea probleme cu arderea acestuia deoarece este foarte blând.

Toate persoanele care folosesc această perie laudă foarte mult faptul că descurcă părul cu ușurință fără să rupă vreun fir sau să tragă de el. Timpul total de uscare + coafare nu durează mai mult de 10 minute pentru un păr mediu spre lung iar rezultatul final vă va face să aruncați la gunoi placa de îndreptat părul.

Este prevăzută cu peri din ceramică de calitate superioară care se încing pe parcursul folosirii dar nu vă vor arde părul sau scalpul și nici nu lasă impresia sau mirosul de păr încins.

Perie rotativă Rowenta preț

Se vorbește mult despre prețul periilor rotative Rowenta, dar de regulă se vorbește de bine. După părerea mea, nu sunt tocmai cele mai ieftine perii de pe piață, dar dacă vreți o perie profesională, din materiale calitative, durabile și o experiență plăcută exact ca la salon, atunci merită din plin să cheltuiți puțin mai mult. Până la urmă este vorba de confort și mai mult decât atât, este vorba de sănătatea părului dvs. care ar trebui să se afle pe primul loc.

De asemenea, Rowenta are o gamă destul de largă de perii pentru păr, cu prețuri care diferă. De la perii ieftine, cu mai puține setări, dar totuși bune care se pot compara cu cele mai profesionale până la perii mai scumpe unde primiți tot pachetul – de la multiple setări de temperatură, diverse trepte de viteză și tehnologii inovatoare. Dacă luați în considerare toate aceste detalii și comparați o perie de păr Rowenta cu un preț mediu cu o perie de la altă firmă echivalentă sau mai scumpă veți vedea că Rowenta o să câștige de fiecare dată, fără niciun dubiu.

Cum alegem cea mai bună perie pentru îndreptarea părului?

Motivul principal pentru care să alegeți o perie pentru îndreptare este convenabilitatea. Deoarece aceasta combină elementele unui uscător de păr cu funcțiile unei perii formând astfel un instrument pentru îngrijirea părului care, pe lângă faptul că vă scutește enorm de mult timp, este indicată pentru orice tip de păr, de la moale la uscat și de la fin la des, precum și pentru faptul că poate da formă unor bucle frumoase și foarte rezistente, toate astea în același timp.

Înainte de a achiziționa o perie de păr Rowenta, ar trebui totuși să luați în considerare câteva aspecte pe care noi le considerăm cruciale, și anume

Greutatea aparatului – vă recomandăm să verificați greutatea periei înainte de a o cumpăra deoarece este un factor care poate sta în calea unei coafuri excelente. O perie grea vă poate obosi într-un timp foarte scurt sau vă poate incomoda când o folosiți la părul de la spate deoarece vă pune într-o poziție incomodă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Puterea periei – Puterea paratului determină foarte mult durata sesiunii de uscare cât și lungimea părului pentru care este concepută. Deși marea majoritate a periilor sunt concepute cu mai multe viteze și temperaturi, cele cu o putere mai mică sunt destinate părului ceva mai scurt sau pentru îngrijirea bretonului, pe când cele mai puternice sunt destinate părului de lungimi medii spre lungi.

Înveliș – marea majoritate a periilor de păr moderne au un înveliș ceramic sau turmalină, turmalina fiind mai eficientă decât alte materiale în eliminarea electricității statice din păr, iar ceramica distribuie căldura mult mai uniform.

Lungimea și frecvența periilor de periaj – periile scurte și dense sunt bune pentru a crea un aspect mai frumos al părului scurt, pe când cele mai lungi și mai rare sunt bune pentru coafare

Funcții suplimentare – de exemplu, un ionizator încorporat ajută enorm la neutralizarea tensiunii statice a părului, prezența reversorului, un generator de aburi ajută la prevenirea uscării părului sau o husă practică pentru transportul și depozitarea sigură a uscătorului de păr.

Întrebări frecvente

Cum se folosește o perie rotativă pentru îndreptare?

Utilizați peria pe secțiuni ale părului de câte 5-7cm. Așezați peria la vârfuri și înfășurați-o pe toată lungimea părului până când ajungeți la rădăcini, înfășurând părul în jurul periei și dați drumul ușor la păr trăgând în jos. Repetați procesul!

Care este cel mai bun brand de perii rotative pentru păr?

Există o multitudine de brand-uri pe piață, dar cele mai bine cotate perii sunt cele de la Rowenta, atingând chiar și peste 700 de review-uri pozitive pentru un singur model.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.