Recenzie perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540

perie rotativă Rowenta Brush Activ Premium Care CF9540

Există o multitudine de produse pentru îngrijire a părului, de la plăci de păr, la uscătoare, ondulatoare și bigudiuri electrice, toate lăudându-se cu tehnologii inovatoare și cu o îngrijire a părului de cea mai înaltă calitate.

Dar există un produs versatil care mi-a atras atenția în ultimele luni pentru că este lăudat pe toate forumurile și în toate grupurile de facebook pentru hair care, și anume peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540, așa că a trebuit să arunc o privire mai în detaliu și să aflu exact de ce este atât de iubită de toți utilizatorii (are peste 700 de recenzii pozitive).

Citiți acest articol pentru a vedea topul nostru cu cele mai bune perii rotative Rowenta

Specificații

Am verificat site-ul producătorilor și am extras următoarele specificații (pe care eu le-am considerat cele mai importante) ale periei

 • Putere de 1,000W
 • 2 trepte de temperatură
 • 3 trepte de viteză
 • Înveliș ceramic
 • Destinat pentru Uscare, Ondulare și Îndreptare
 • Vine la pachet cu 2 perii interschimbabile
 • Tehnologie dublu-ionizare
 • Cablu de alimentare de 1,8m

Rowenta Brush Activ’ – manevrabilitate

Este cu siguranță mai voluminoasă decât alte perii din aceeași gamă, dar utilizatorii rămân șocați de cât de ușoară și manevrabilă este această perie. În ciuda construcției salte robuste la o primă vedere, veți avea o surpriză mare în momentul în care veți pune mâna pe ea și veți constata că nu este grea absolut deloc.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința obosirii datorată utilizării îndelungate deoarece o sesiune de uscare + coafare va dura maxim 10-15 minute.

Construcția periilor

periile pentru rowenta brush activ premium care

În conținutul pachetului descoperim două perii cu înveliș ceramic de înaltă calitate. Prima perie, cea mică, de 40mm se folosește de regulă la părul de lungimi medii și/sau pentru breton. Cea de-a doua perie, de 50mm se utilizează la părul lung sau gros. Materialul din care sunt făcuți perii periilor sunt naturali, fapt care facilitează procesul de anti-electrizare.

De asemenea, capetele se schimbă extrem de ușor.

Performanțe

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540 se laudă cu o mulțime de beneficii ale părului în urma utilizării repetate a periei

 • Usucă părul și îi dă un volum excelent
 • Coafează exact ca la un salon profesional
 • Netezește părul fără să îi ofere în schimb un aspect neplăcut
 • Descurcă orice tip de păr
 • Nu rupe firele de păr în procesul de descurcare
 • Nu arde părul sau scalpul
 • Lasă părul moale, mătăsos și strălucitor
 • Usucă părul destul de repede

Oricât de sceptic ați fi în legătură cu acest așa numit produs minune, este de ajuns să îl folosiți o singură dată pentru a vă schimba părerea radical, la 180 de grade. Pentru puțin peste 200 de lei (la momentul publicării articolului), această perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540, vă va face să regretați că nu ați achiziționat-o mai devreme.

Timpul de uscare al părului se reduce aproximativ cu 45% față de utilizarea unui uscător de păr clasic și, pe lângă asta, volumul cu care rămâneți după o singură utilizare, similar cu o vizită la salon, face toți banii.

Vă recomandăm să uscați părul de la rădăcină până la vârfuri folosind setarea cea mai mare te temperatură, iar apoi să folosiți o setare mai mică rotind peria și trăgând șuvițele în jos pentru a le oferi aspectul dorit. Toate astea nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute deoarece, după cum v-am spus anterior, în ciuda prețului scăzut, această perie rotativă oferă performanțe de salon.

Încălzirea periei durează destul de puțin timp (în jur de 1 minut) și nu aveți de ce să vă faceți griji în privința încingerii. Nu arde nici scalpul, nici părul.

Generatorul de ioni

rowenta premium care funcșie de ionizare

Peria beneficiază de o tehnologie performantă și modernă de ionizare care ajută enorm părul cu tendințe de electrizare oferindu-i un aspect mult mai mătăsos și mai neted.

Perie rotativă Rowenta Brush Activ – multifuncționalitate

Ce apreciem cel mai mult la această perie este versatilitatea de care dă dovadă. Pe lângă faptul că îndreaptă părul și îi oferă un volum excelent, usucă părul cu o ușurință nemaiîntâlnită. Mai mult decât atât, dacă aveți un păr cu tendințe de încurcare puteți să vă luați adio de la această problemă deoarece această perie multifuncțională se descurcă și cu acest aspect.

Una peste alta, putem spune cu mâna pe inimă că este una dintre cele mai versatile perii de păr de pe piață în această gamă de preț.

Perie Rowenta Brush Activ – pareri

Pentru a încheia acest articol, am ales să inserăm câteva dintre părerile utilizatorilor despre peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540. După cum am precizat la începutul articolului, peria are peste 700 de recenzii pozitive, și asta pe un singur site de retail. O să alegem câteva dintre cele mai apreciate păreri pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra periei.

Recomand

O recomand cu toata increderea!! Eu sunt f exigenta cu aparatele de coafat, insa peria aceasta si a pus amprenta intr un mod placut! Am firul de par foarte dur, in acelasi timp am si parul des si cam nicio aparatura nu prea i a facut fata! Recomaaaand din toata inima!!

Andreea Madalina

Excelent

Sunt mai mult decât încântata de aceasta achizitie. Dupa 2 ani de uzura vechea mea perie de la Rowenta ajunsese sa îmi arda părul.. Am hotărât sa o schimb dupa ce am citit primul review. Mi-am uscat si coafat părul, care este de lungime medie, in doar 20 minute, la viteza 1, pentru a evita arderea vârfurilor. Efectul: Un par mătăsos cu aspect sănătos, aranjat ca la coafor.. O recomand cu încredere
Monica

Super!

Este excelenta. Înainte sa o cumpăr aveam mereu parul matura la spate. Acum este lucios sI mătăsos. O recomand cu încredere.

Întrebări frecvente

Care este cea mai bună perie rotativă Rowenta?

Este dificil să dăm un verdict exact deoarece alegerea unei perii rotative are la bază niște caracteristici care trebuie să se plieze pe fiecare utilizator. Dar, cu toate acestea, peria cu cele mai multe recenzii pozitive este Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540.

Ce perie rotativă să folosesc pentru părul creț?

Vă recomandăm să utilizați peria Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540 deoarece este foarte friendly cu orice tip de păr. De la gros la subțire și chiar și pentru părul care se încurcă extrem de ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.