Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură | 9 Uscătoare

Un uscător de rufe cu pompă de căldură este delicat cu hainele și foarte eficient din punct de vedere energetic. Uscătorul cu pompă de căldură ar putea fi cea mai bună alegere dacă locuiți într-un apartament sau dacă doriți să spălați rufe și nu aveți posibilitatea de a le lăsa să se usuce afară. În acest articol vă vom ajuta să alegeți cel mai bun uscător de rufe cu pompă de căldură.

Dar oare cât de eficiente sunt uscătoarele de rufe cu pompă de căldură? Sunt la fel de performante ca uscătoarele de rufe obișnuite? Cât durează să usuce hainele?

Multe dintre mărcile de renume din spatele celor mai populare seturi de mașini de spălat și uscătoare produc și uscătoare cu pompă de căldură. Noi credem că Bosch le face pe cele mai bune, dar există și alte opțiuni extraordinare dacă aveți un buget mai restrâns sau dacă aveți nevoie de o capacitate de spălare mai mare. Vă vom prezenta avantajele și potențialele dezavantaje ale uscătoarelor cu pompă de căldură și vă vom recomanda modelele noastre preferate.

  Nume Specificații Preț
 Uscător de rufe cu pompă de căldură Arctic DAPLH732PB -clasa A++
-capacitate 7kg
-funcție antișiofanare
-15 programe
Verifică prețul
Uscător de rufe cu pompă de căldură Arctic DAPLH842PB -clasa A++
-capacitate 8kg
-funcție antișiofanare
-15 programe
-afișaj LED
Verifică prețul
Uscator de rufe Whirlpool FFTM119X2BYEE -clasa A++
-capacitate 9kg
-eficiență energetică mare
-ajustarea nivelului de uscare
-14 programe

Verifică prețul
Uscator de rufe Samsung DV90TA040AX/LE -clasa A++
-capacitate 9kg
-ușă reversibilă
-previne formarea cutelor
-3 niveluri de uscare
-15 programe
-garanție 2 ani
Verifică prețul
Uscator de rufe Bosch WTWH762BY -clasa A++
-capacitate 9kg
-silențios
-anti-vibrație
-tehnologie Home Connect pentru controlul mașinii de pe telefon
-afișaj LED
-14 programe
Verifică prețul
Uscator de rufe AEG T8DBC49S -capacitate 9kg
-uscare mai rapidă decât majoritatea uscătoarelor
-motor Inverter
-filtru eficient
-programe personalizate

Verifică prețul
Uscator de rufe LG RC90V9JV2Q -clasa A++
-capacitate 9kg
-tehnologie EcoHybrid pentru a economisi timp sau energie
-condensator care se curăță automat
-14 programe
-iluminare interioară
-tehnologie WiFi
Verifică prețul
Uscator de rufe Electrolux EW9H378S -clasa A++
-capacitate 8kg
-uscare uniformă
-afișaj LCD
-funcție Cyclone Care
Verifică prețul
Uscator de rufe Bosch WTX87EH0EU -clasa A++
-tehnologie SmartDry
-tratament cu extra-abur
-uscare delicată
-permite conectarea prin telefon
-14 programe
-afișaj LCD
Verifică prețul

Citiți și mașină de spălat rufe beko | review complet

Cel mai bun uscător de rufe cu pompă de căldură

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura

Chiar dacă nu aveți o debara specială unde să vă depozitați uscătorul de rufe, nu este o problemă deoarece design-ul acestui uscător LG arată atât de bine încât merită să-l vadă toată lumea. Acesta combină tehnologia inteligentă cu o eficiență energetică excelentă și un finisaj elegant de grafit îi conferă acestui uscător de rufe un aspect foarte high class.

Tehnologia Optimal Dry utilizează senzori de umiditate și temperatură pentru a ajusta timpii de uscare în timpul ciclului, ceea ce va asigura o mai mare grijă cu hainele dvs. și va economisi energie. Conectivitatea Wi-Fi înseamnă, de asemenea, că vă puteți folosi telefonul pentru a programa uscarea, a ajusta setările și a primi alerte atunci când ciclul este finalizat.

Alte caracteristici notabile includ o setare Wrinkle Prevent și o ușă reversibilă pe care o puteți seta să se deschidă fie din stânga, fie din dreapta, în funcție de partea care vă este cea mai convenabilă.

Nu este o alegere tocmai ieftină, dar pentru performanțe deosebite și pentru aspect, majoritatea recenzenților consideră că merită investiția și apreciază în mod deosebit cât de silențios este. Iar cu 14 programe din care puteți alege, există o mulțime de opțiuni, indiferent de ceea ce trebuie să vă uscați.

 Uscător de rufe cu pompă de căldură Arctic DAPLH732PB

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura arctic

De această dată, Arctic ne arată că nu este nevoie să complicați prea mult lucrurile când vine vorba de uscarea rufelor. Acest uscător de buget de la Arctic are comenzi simple care nu vă vor obliga să vă uitați în manualul de instrucțiuni de fiecare dată când doriți să îl utilizați.

Este dotat cu programe de uscare pentru fiecare tip de încărcătură, de la cămăși până la prosoape si articole din bumbac eco.

Capacitatea de 7 kg va fi suficient de spațioasă pentru majoritatea familiilor, iar rating-ul acestuia A++ pentru eficiență energetică este comparabil chiar și cu cele mai scumpe uscătoare. Nu vă lăsați păcăliți de designul lipsit de pretenții și de prețul scăzut, acesta este un uscător de buget care își face treaba foarte bine!

V-ar putea plăcea și Frigidere French Door Review Complet

Uscător de rufe cu pompă de căldură Arctic DAPLH842PB

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura arctic DAPLH842PB

Deși este asemănător cu modelul precedent, acesta vine cu o încărcătură mai mare (8kg) și are o funcție impresionantă Anti-șifonare care se activează automat dacă uitați să scoateți rufele de la uscat. Programul rotește rufele o dată la 10 minute pentru prevenirea șifonării.

Să nu uităm faptul că uscătoarele de rufe cu pompă de căldură sunt cea mai bună opțiune pentru eficiență energetică, dar adesea costul de cumpărare poate fi măricel. Acest uscător marca Arctic este destul de ieftin în comparație cu celelalte uscătoare din această listă.

Capacitatea de 8 kg nu este cea mai mare pe care o puteți cumpăra, dar are suficient spațiu pentru o încărcătură medie de rufe. Și pentru a evita uscarea excesivă și posibila deteriorare a hainelor, utilizează tehnologia de uscare cu senzor pentru a opri ciclul odată ce încărcătura este uscată.

Uscator de rufe cu pompă de căldură Whirlpool FFTM119X2BYEE

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura whirpool

Acest uscător de rufe cu pompă de căldură marca Whirpool are 14 cicluri de uscare, de la materiale de blug, Hand Wash și articole grele.

De asemenea, vine cu un condensator cu autocurățare patentat, care vă economisește timp și face uscătorul mai eficient. De fapt, folosește apa condensată pentru a curăța condensatorul de cel puțin patru ori în timpul fiecărui ciclu de uscare. O tehnologie cu afișaj led vă arată cu exactitate timpul rămas din program, iar meniul este foarte ușor și intuitiv de parcurs. Toate acestea fac acest aparat să fie un candidat în topul de cel mai bun uscător de rufe cu pompă de căldură

Cel mai bun uscator de rufe cu pompă de căldură Samsung DV90TA040AX/LE

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura samsung

Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Samsung vă protejează hainele în timp ce acestea se usucă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vi se va agăța bluza preferată. Senzorii de temperatură reglează timpul de uscare pentru a evita risipa de energie, astfel încât sunt mai blânde cu mediul înconjurător și cu portofelul dumneavoastră!

OptimalDry: Aveți nevoie să uscați la tambur, dar nu doriți să folosiți prea multă energie. Tehnologia inteligentă OptimalDry folosește senzori de umiditate și temperatură pentru a regla timpul de uscare. Pe lângă faptul că vă protejează hainele de deteriorare, economisește și energie.

Beneficiază de o ușă reversibilă, fapt care vă permite să puneți uscătorul de rufe unde doriți și să ajustați ușa în funcție de spațiul de care dispuneți. Simțiți-vă liber să puneți uscătorul de rufe cu tambur Samsung unde doriți în casă și ajustați ușa pentru a lucra în funcție de spațiu. De asemenea, acest uscător beneficiază de funcția uscare rapidă care permite uscarea articolelor vestimentare în 35 de minute, făcându-l astfel cel mai bun uscător de rufe cu pompă de încălzire.

Uscator de rufe cu pompă de căldură flanco

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura flanco

Datorită abilităților sale perfecte de uscare și a gamei eficiente de programe, Bosch WTWH762BY este unul dintre cele mai capabile uscătoare de rufe cu pompă de căldură. A avut performanțe bune în toate testele noastre, are câteva caracteristici utile și, în plus, arată destul de bine.

Costurile reduse de funcționare înseamnă, de asemenea, că își va amortiza prețul inițial relativ ridicat cu cât îl veți deține mai mult timp. Dacă sunteți în căutarea unui uscător de rufe cu pompă de căldură eficient și care să arate și modern, atunci nu mai căutați. Il aveți chiar aici!

Cel mai bun uscator de rufe cu pompă de căldură AEG T8DBC49S

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura AEG

Performanță eficientă din punct de vedere energetic, acest uscător electric cu o încărcătură de 9kg nu numai că vă economisește spațiu, dar este clasificat Energy Star A++ pentru a ajuta la reducerea costurilor cu energia electrică.

Perfect pentru a obține maximum din eforturile dvs. de uscare a hainelor, minimizând în același timp consumul de energie.

14 programe de uscare prestabilite. Acest uscător oferă 14 cicluri pentru a acoperi aproape orice nevoie de uscare pentru dumneavoastră și familia dvs.

Cel mai bun uscător de rufe cu pompă de încălzire Electrolux EW9H378S

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura electrolux

Acest uscător de rufe are trei senzori pentru a urmări umiditatea și temperatura hainelor, astfel încât să poată adapta ciclul de uscare, plus o opțiune de protecție împotriva șifonării pentru a menține automat hainele la uscat până când le scoateți.

Datorită capacității sale mai mari, poate usca cu ușurință hainele grele și voluminoase, cum ar fi prosoapele mari și cuverturile de pat, și are cicluri dedicate pentru acestea. Apreciem faptul că are un ciclu dedicat pentru articole mici și delicate, care poate fi rulat la patru setări diferite de temperatură. În interiorul tamburului, patru deflectoare mai scurte și eșalonate (aripioarele care aruncă hainele) sunt concepute pentru a ajuta totul să se rostogolească mai bine și să se usuce mai eficient.

Cel mai bun uscător de rufe cu pompă de căldură Bosch

cel mai bun uscator de rufe cu pompa de caldura bosch

Dacă nu ați auzit până acum de Bosch, trebuie să știți că este un lider în domeniul uscătoarelor cu pompă de căldură.

Acest uscător de rufe Beko vă pune la dispoziție 14 cicluri de uscare care folosesc tehnologia senzorilor pentru a vă spune când articolele sunt uscare, inclusiv un ciclu special care igienizează hainele pentru bebeluși și poate fi util persoanelor care au alergii și un ciclu rapid de 30 de minute. Paletele speciale din tamburul durabil din oțel inoxidabil sunt concepute pentru a preveni încurcarea hainelor și a lenjeriei, astfel încât acestea să se usuce mai uniform.

Nu toate mașinile de spălat rufe au și un uscător incorporat deci un uscător separat cu pompă de căldură este mai mult decât necesar.

Uscător de rufe cu pompă de căldura păreri și preț

Oamenii întreabă adesea care sunt beneficiile unui uscător cu pompă de căldură și este o întrebare pertinentă. Există multe beneficii ale uscătorului cu pompă de căldură și toate reprezintă un motiv excelent pentru a-l folosi. Spre deosebire de produsele ieftine, cel mai bun uscător cu pompă de căldură este proiectat să dureze mult timp. Acestea pot fi mai scumpe decât un produs normal, dar sunt făcute să dureze mai mult și să ofere rezultate mai bune.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării celui mai bun uscător cu pompă de căldură:

  • sunt durabile
  • sunt accesibile
  • oferă un raport bun calitate-preț
  • puteți găsi un uscător eficient fără să cheltuiți o căruță de bani
  • au foarte multe caracteristici inteligente
  • sunt eficiente
  • sunt fiabile și ușor de utilizat
  • nu necesită timp sau efort pentru întreținere

.

Uscător de rufe cu pompă de căldură sau condensare

Tehnic vorbind, uscătoarele cu pompă de căldură și uscătoarele cu condensator îndeplinesc aceeași sarcină – uscarea hainelor după spălare – și ambele extrag umiditatea în același mod, folosind tehnologii diferite. Ambele modele au, de asemenea, propriile seturi de argumente pro și contra. Așadar, care este cel mai bun?

Un uscător cu pompă de căldură este, din toate punctele de vedere, un fel de uscător de rufe cu condensator. Acesta utilizează o pompă de căldură pentru a încălzi aerul și a absorbi umiditatea din rufe. Aerul cald și umed este apoi răcit pentru a ajuta la îndepărtarea condensului și apoi reîncălzit și reciclat în interiorul unității pentru a vă usca țesăturile.

Pe de altă parte, uscătoarele cu condensator extrag umiditatea din hainele umede și o evacuează sub formă de apă condensată. Aerul uscat este încălzit și utilizat pentru a usca hainele. Cele mai multe uscătoare cu condensator sunt prevăzute cu un tub de scurgere care evacuează automat apa condensată în chiuvetă, dar există încă modele care au un recipient pentru apă ce trebuie golit manual periodic.

Uscătoarele cu condensator au o uscare mai rapidă decât uscătoarele cu pompă de căldură, deoarece generează mai multă căldură pentru a usca încărcătura – și, din acest motiv, tind să emită multă umezeală în timpul funcționării și, prin urmare, ar trebui să fie amplasate în încăperi cu o bună ventilație. De obicei, sunt aparate performante care vin cu o capacitate mai mare de greutate umedă, variind între 6 kg și 10 kg, și sunt mai silențioase în funcționare. Sunt ideale pentru familii și gospodării mari.

Cu toate acestea, uscătoarele cu pompă de căldură oferă o protecție mai bună pentru haine și textile, deoarece folosesc o temperatură mai scăzută a aerului pentru a-și face treaba. Sunt, de asemenea, mai ecologice, deoarece reciclează aerul cald (în timp ce modelele cu condensator îl expulzează) pe care îl creează înapoi în tambur pentru a menține ciclul în funcțiune. Un alt avantaj al uscătoarelor cu pompă de căldură este că nu au nevoie să fie ventilate, deoarece reciclează aerul cald și nu produc la fel de multă căldură ca uscătoarele cu condensator. Acest lucru înseamnă că puteți amplasa aceste uscătoare practic oriunde în casă. Aceasta este o alegere ideală dacă locuiți într-un apartament.

Cum alegem cel mai bun uscător de rufe cu pompă de căldură?

Capacitate și dimensiune

Există două considerente principale legate de capacitate și dimensiune. În primul rând, examinați dimensiunea spațiului din camera în care intenționați să instalați uscătorul. Dacă aveți un spațiu mic, este indicat și util să optați pentru uscătoare fără ventilație, cum ar fi uscătoarele cu pompă de căldură și uscătoarele cu condensator, care sunt ideale pentru apartamentele cu spațiu mic.

Pe de altă parte, cel de-al doilea parametru de mărime pe care trebuie să îl luați în considerare este capacitatea de încărcare a uscătorului pe care intenționați să îl cumpărați. Capacitatea de încărcare a rufelor dvs. ar trebui să fie proporțională cu capacitatea de încărcare a uscătorului pe care îl veți achiziționa.

Caracteristici

Motivul suprem pentru a cumpăra un uscător este uscarea. Astfel, performanța de uscare ar trebui să fie primul lucru la care trebuie să vă uitați la uscătorul pe care doriți să îl achiziționați. De asemenea, luați în considerare caracteristicile de siguranță ale uscătorului în spălătoria dvs. Alegeți un uscător cu senzori de umiditate încorporați în acest caz.

Aceștia sunt perfecți pentru a preveni umezeala rufelor dvs, care poate provoca dezvoltarea bacteriilor punând în pericol sănătatea dvs. De asemenea, siguranța hainelor dvs. ar trebui să fie o preocupare semnificativă. Un uscător bun oferă funcții de îngrijire delicată și de răsturnare inversă pentru a păstra calitatea țesăturilor tale.

Zgomot

Toate uscătoarele de rufe au tamburi și motoare rotative și, prin urmare, au tendința de a fi zgomotoase. Prima măsură pentru a preveni efectele zgomotului puternic al uscătorului este de a stabili o locație strategică, departe de dormitoare, camere de copii sau săli de studiu.

În mod similar, puteți examina nivelul de zgomot de la uscătorul de rufe înainte de a-l cumpăra pentru a alege unul care are cel mai mic zgomot posibil.

Prețul

Uscătoarele sunt destul de performante, prin urmare, toate au un preț ceva mai ridicat. Cu toate acestea, există modele relativ ieftine în comparație cu altele.

Cât consumă un uscător de rufe cu pompă de căldură?

Uscătoarele cu pompă de căldură utilizează mai puțin de jumătate din energia consumată per spălare decât uscătoarele cu condensator. Uscătoarele cu condensator consumă în mod obișnuit aproximativ 3 kWh per spălare, în timp ce uscătoarele cu pompă de căldură vor folosi aproximativ 1,5 kWh per spălare.

Ce uscător de rufe să cumpăr?

Vă recomandăm să citiți articolul în întregime și să alegeți unul dintre cele nouă uscătoare care să plieze pe nevoile dumneavoastră.

Cât costă un uscător de rufe cu pompă de căldură

Costul mediu al unui uscător de rufe cu pompă de căldură este cca 3,000 de lei.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.